סיבוך לאחר פילינג כימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבוך לאחר פילינג כימי
    ג'ולי
    14/04/2014

שלום לפני חודש עשיתי טיפול פילינג כימי בינוני ע"ד רופא מתמחה באסתטיקה לאחר הקילוף הופיע עור אדום מאוד במיוחד בצד ימין ובאף ..סבלתי מכאבים עזים ותחושת חום כשבועיים
    עד היום לאחר חודש הצד הימיני בפנים כתמים גדולים אדומים , וור הפנים בצבע וורוד כהה. באף יש לי צלקת עמוקה מין פס קטן בצד האף ... חשוב לציין שבאף נתן לי זריקות יום לאחר הפילינג מכיוון שנשאר בצבע לבן הרבה זמן לאחר הפילינג.
    הופיע לי בפנים מין דלקת מוגלתית שלדברי הרופא זה הרפס למרות שמעולם לא היה לי הרפס ...נטלתי תרופת זוברקס ואנטיביטיקה.
    הלכתי לרופא עור אמר לי להמשיך במשחת ביאפין ונתן לי ג'יל מידרמה לצלקת.
    אני לא מבינה מה קרה ולמה... הכתמים האדומים גדולים ונראה שיקח זמן עד שיעלם
    האם יש טיפול אחר לבחלמת העור חוץ מהביאפין?? ולגבי הצלקת האם מידרמה מספיק או שיש טיפול יותר טוב
    אני מאוד מודאגת ומדוכאת בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבוך לאחר פילינג כימי

הוספת תגובה

• סיבוך לאחר פילינג כימי - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    16/04/2014

הטיפול שנתן לך רופא העור לרפא את הסימנים של הפילינג הינו טיפול מקובל לתלונות שאת מתארת. מומלץ שתחזרי לאותו רופא עור למעקב ההחלמה שלך וגם כדי שיוכל לשנות/להוסיף תכשירים בהתאם לשינויים בפנים. מאד חשוב להמנע בחודשים הקרובים מהבאים: חשיפה לשמש, פילינג, קרמים מקלפים, שיוף, בישום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לצלקת בסטרואידים

גולי
    18/04/2014

תודה על התשובה .. אבל קראתי גם שיש זריקות או משחה סרואידים לטיפול בצלקת וגם באודם ... וחבישות סליקון האם טיפול זה יותר יעיל גם בשל הכתמים האדומים שעדיין בפנים והריפוי מאוד איטי... והאם רופא עור של הקופה יכול לתת לי טיפול זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול לצלקת בסטרואידים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/04/2014

כן בהחלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו