מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבוך לאחר פילינג כימיג'ולי14/04/2014
שלום לפני חודש עשיתי טיפול פילינג כימי בינוני ע"ד רופא מתמחה באסתטיקה לאחר הקילוף הופיע עור אדום מאוד במיוחד בצד ימין ובאף ..סבלתי מכאבים עזים ותחושת חום כשבועיים
עד היום לאחר חודש הצד הימיני בפנים כתמים גדולים אדומים , וור הפנים בצבע וורוד כהה. באף יש לי צלקת עמוקה מין פס קטן בצד האף ... חשוב לציין שבאף נתן לי זריקות יום לאחר הפילינג מכיוון שנשאר בצבע לבן הרבה זמן לאחר הפילינג.
הופיע לי בפנים מין דלקת מוגלתית שלדברי הרופא זה הרפס למרות שמעולם לא היה לי הרפס ...נטלתי תרופת זוברקס ואנטיביטיקה.
הלכתי לרופא עור אמר לי להמשיך במשחת ביאפין ונתן לי ג'יל מידרמה לצלקת.
אני לא מבינה מה קרה ולמה... הכתמים האדומים גדולים ונראה שיקח זמן עד שיעלם
האם יש טיפול אחר לבחלמת העור חוץ מהביאפין?? ולגבי הצלקת האם מידרמה מספיק או שיש טיפול יותר טוב
אני מאוד מודאגת ומדוכאת בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוך לאחר פילינג כימי - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר16/04/2014הטיפול שנתן לך רופא העור לרפא את הסימנים של הפילינג הינו טיפול מקובל לתלונות שאת מתארת. מומלץ שתחזרי לאותו רופא עור למעקב ההחלמה שלך וגם כדי שיוכל לשנות/להוסיף תכשירים בהתאם לשינויים בפנים. מאד חשוב להמנע בחודשים הקרובים מהבאים: חשיפה לשמש, פילינג, קרמים מקלפים, שיוף, בישום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לצלקת בסטרואידים
גולי18/04/2014תודה על התשובה .. אבל קראתי גם שיש זריקות או משחה סרואידים לטיפול בצלקת וגם באודם ... וחבישות סליקון האם טיפול זה יותר יעיל גם בשל הכתמים האדומים שעדיין בפנים והריפוי מאוד איטי... והאם רופא עור של הקופה יכול לתת לי טיפול זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לצלקת בסטרואידים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/04/2014כן בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)