מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה בגב ורואקטןמני20/04/2014
שלום בן 27 סובל מאקנה בגב כתפים קצת בישבן כבר עשור לאחר שכלום לא עזר התחלתי רואקטן.אני לוקח כבר חמישה חודשים חודש ראשון 20 מילגרם ו4 חודשים 40 מילגרם הרופא אמר שנשאר לי עוד 4 חודשים לסיום משקלי 83.קילו. מצבי כרגע הרופא אמר שיש שיפור ולהמשיך באותו מינון אבל יוצאים לי עדין פצעים גדולים עם ראש מוגלתי זה כאילו לא מצליח לגרום לכך שלא יצאו לי פצעים יותר . אני יגיע מתישהו למצב שלא יצאו לי פצעים יותר? הטיפול כושל? זה עד סוף החיים המחלה הארורה הזאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בגב ורואקטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/04/2014אקנה בגב ועכוז הוא עשוי להתלקח מדי פעם ללא קשר לטיפול שאתה לוקח. לעתים יש לקחת רואקוטאן לתקופה ארוכה של שנה ומעלה , כי זה סוג של נטייה לדלקת של בלוטות החלב בעור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור מוניקה אלמן
אבי21/04/2014על פי החישוב שהרופא עשה מינון מצטבר זה יוצא לי 120 מילגרם לק"ג בתקופה של 9 חודשים. האם זה אפקטיבי להמשיך יותר מזה עם עדין יוצאים פצעים? לכמה ניתן להגיע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור מוניקה אלמן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/04/2014יש מקרים שאנחנו נותנים רואקוטאן במינון קטן למשך שנה שנתיים במינון קטן כטיפול להפחית את התהליך הדלקתי בבלוטת החלב שהיא מקור הבעיה , הטיפול לא ניתן רק לפי השכלול של מג / קג.
אין טיפול שיכול להבטיח 100% הצלחה כי אקנה הוא תהליך דלקתי כרוני ויכול להתלקח מסיבות שונות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לדוקטור אלמן
אבי22/04/2014אז מה נותר לי לעשות? הרופא אמר לי לסיים את הטיפול 9 חודשים . ואני סתם סובל את התופעות לוואי וכל המגבלות הקיימות בשימוש בתרופה. אני כל יום קם עם איזה פצע מוגלתי חדש שנוסף לכל הסימנים והצלקות הקיימים משהו יכול להשתנות יגיע יום ולא יצאו לי יותר פצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)