אקנה בגב ורואקטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב ורואקטן
    מני
    20/04/2014

שלום בן 27 סובל מאקנה בגב כתפים   קצת בישבן כבר עשור לאחר שכלום לא עזר התחלתי רואקטן.אני לוקח כבר חמישה חודשים חודש ראשון 20 מילגרם ו4 חודשים 40 מילגרם הרופא אמר שנשאר לי עוד 4 חודשים לסיום משקלי 83.קילו. מצבי כרגע הרופא אמר שיש שיפור ולהמשיך באותו מינון אבל יוצאים לי עדין פצעים גדולים עם ראש מוגלתי זה כאילו לא מצליח לגרום לכך שלא יצאו לי פצעים יותר . אני יגיע מתישהו למצב שלא יצאו לי פצעים יותר? הטיפול כושל? זה עד סוף החיים המחלה הארורה הזאת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגב ורואקטן

הוספת תגובה

• אקנה בגב ורואקטן - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/04/2014

אקנה בגב ועכוז הוא עשוי להתלקח מדי פעם ללא קשר לטיפול שאתה לוקח. לעתים יש לקחת רואקוטאן לתקופה ארוכה של שנה ומעלה , כי זה סוג של נטייה לדלקת של בלוטות החלב בעור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור מוניקה אלמן

אבי
    21/04/2014

על פי החישוב שהרופא עשה מינון מצטבר זה יוצא לי 120 מילגרם לק"ג בתקופה של 9 חודשים. האם זה אפקטיבי להמשיך יותר מזה עם עדין יוצאים פצעים? לכמה ניתן להגיע? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור מוניקה אלמן - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/04/2014

יש מקרים שאנחנו נותנים רואקוטאן במינון קטן למשך שנה שנתיים במינון קטן כטיפול להפחית את התהליך הדלקתי בבלוטת החלב שהיא מקור הבעיה , הטיפול לא ניתן רק לפי השכלול של מג / קג.
    אין טיפול שיכול להבטיח 100% הצלחה כי אקנה הוא תהליך דלקתי כרוני ויכול להתלקח מסיבות שונות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לדוקטור אלמן

אבי
    22/04/2014

אז מה נותר לי לעשות? הרופא אמר לי לסיים את הטיפול 9 חודשים . ואני סתם סובל את התופעות לוואי וכל המגבלות הקיימות בשימוש בתרופה. אני כל יום קם עם איזה פצע מוגלתי חדש שנוסף לכל הסימנים והצלקות הקיימים משהו יכול להשתנות יגיע יום ולא יצאו לי יותר פצעים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו