הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    קרן
    30/04/2014

שלום,
    אני מסירה שיער שפם עם מכשיר אינפרא אדום, יש לי נקודת חן חומה כהה באיזור הנ"ל, לפני הפעולה צובעים לי את הנקודה עם עיפרון איפור לבן, האם זה מספיק?
    זה חום גבוה.
    והאם השיערה בנקודת חן תעלם או לפחות תהיה דקה יותר אחרי מספר טיפולים?חשבתי שאולי העיפרון הלבן מקשה על האפקטיביות ,שאולי החום לא חודר לנקודת חן.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    30/04/2014

השערה בנקודה בעיקרון יכולה להיות בהירה יותר . או להשאר אותו הדבר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

קרן
    11/05/2014

אין סיכוי שהשערה תעלם? וזה לא מסוכן להסיר עם אינפרא ובלייזר בנקודת חן? המכשיר חם מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

קרן
    11/05/2014

ועוד שאלה
    האם אפילציה יעילה יותר בהסרת שיער, כלומר היא לצמיתות? ניתן להסיר איתה גם בנקודת חן אבל עם פולסים נמוכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו