רואקוטן-מתלבטת אם לקחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן-מתלבטת אם לקחת
    lala
    05/05/2014

שלום. אני בת 18 ויש לי אקנה בדרגה בינונית. (הפצעים לא דלקתיים)
    התחלתי את הטיפול מהחלש- משחה אנטיביוטית, אשר לא עזרה. עברתי למשחה רטינואידית שקצת עזרה אבל לא פתרה את הבעיה, אחר כך עברתי לכדורי מינוציקלין אנטיביוטיים לתקופה של כחודשיים וחצי, אך גם זה לא עזר.
    בפעם האחרונה שהלכתי אל רופאת העור ביקשתי ממנה רואקוטן לאחר שהסברתי לה שניסיתי הכל ושאני מקפידה לשמור על עור הפנים כמו שהיא אמרה לי.
    היא רשמה לי רואקוטן... עכשיו השאלות שלי:
    1. האם יש לרואקוטן פגיעה לטווח הארוך בכבד (זאת אומרת, יכול להיות שאני לאחר כמה שנים אסבול מבעיות בכבד בגלל זה?(
    2. אני יודעת שהתופעות לוואי הן קשות ובמיוחד צריך להמנע מהשמש בחודשי הקיץ. האם יש משהו העוזר למנוע לפחות קצת את היובש?
    3. האם חשוב להקפיד לשתות הרבה מים במהלך הטיפול?
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן-מתלבטת אם לקחת

הוספת תגובה

• רואקוטן-מתלבטת אם לקחת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/05/2014

רואקטאן היא תרופה חשובה לאקנה פעיל או כרוני. אם האקנה שלך לא הגיב לטיפול אחר אני ממליצה לקבל רואקטאן ללא חשש, תופעות הלוואי קיימות אך ניתן להתמודד איתן ללא בעיה והן בזמן הטיפול לגבי תפקודי כבד עשויה להיות העלה בזמן הטיפול ולא לאחר גמר טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן-מתלבטת אם לקחת - תגובה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    09/05/2014

קימת גם אפשרות של טיפול פוטודינמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו