מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטן-מתלבטת אם לקחתlala05/05/2014
שלום. אני בת 18 ויש לי אקנה בדרגה בינונית. (הפצעים לא דלקתיים)
התחלתי את הטיפול מהחלש- משחה אנטיביוטית, אשר לא עזרה. עברתי למשחה רטינואידית שקצת עזרה אבל לא פתרה את הבעיה, אחר כך עברתי לכדורי מינוציקלין אנטיביוטיים לתקופה של כחודשיים וחצי, אך גם זה לא עזר.
בפעם האחרונה שהלכתי אל רופאת העור ביקשתי ממנה רואקוטן לאחר שהסברתי לה שניסיתי הכל ושאני מקפידה לשמור על עור הפנים כמו שהיא אמרה לי.
היא רשמה לי רואקוטן... עכשיו השאלות שלי:
1. האם יש לרואקוטן פגיעה לטווח הארוך בכבד (זאת אומרת, יכול להיות שאני לאחר כמה שנים אסבול מבעיות בכבד בגלל זה?(
2. אני יודעת שהתופעות לוואי הן קשות ובמיוחד צריך להמנע מהשמש בחודשי הקיץ. האם יש משהו העוזר למנוע לפחות קצת את היובש?
3. האם חשוב להקפיד לשתות הרבה מים במהלך הטיפול?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן-מתלבטת אם לקחת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן06/05/2014רואקטאן היא תרופה חשובה לאקנה פעיל או כרוני. אם האקנה שלך לא הגיב לטיפול אחר אני ממליצה לקבל רואקטאן ללא חשש, תופעות הלוואי קיימות אך ניתן להתמודד איתן ללא בעיה והן בזמן הטיפול לגבי תפקודי כבד עשויה להיות העלה בזמן הטיפול ולא לאחר גמר טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן-מתלבטת אם לקחת - תגובה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר09/05/2014קימת גם אפשרות של טיפול פוטודינמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)