סטריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטריאות
    מישהי
    06/05/2014

היי
    בת 29 שבוע 36 להריון. לפני כחודש התחילו להופיע לי סימני מתיחה על הבטן. לפני כשבוע הם התחילו לגרד. בהתחלה זה היה נסבל. ביום שישי שזה הפך לגרד בלתי נסבל נשלחתי למיון ע"י רופא נשים כדי לוודא שלא מדובר בבעיה בתפקודי כבד. הכל יצא תקין. נשלחתי הביתה עם הגרד. ביום שבת קניתי מס' תכשירים בסופר פארם שהרוקח המליץ כדי להפסיק את הגרד:
    אלוורה פורטה 20%
    ג'ל להרגעת העור של לייף
    שמן תינוקות
    שמן שקדים
    בייבי פסטה
    כמובן שניסיתי הכל וחלק מהדברים עוצרים את הגירוד לחצי שעה ואז זה חוזר וחלק מהתכשירים לא משפיעים כלל.
    ביום ראשון הלכתי לרופא עור והוא קרא לזה "סטריאה" ונתן לי משחה בשם נרידרם 1% - אני מורחת את המשחה כבר 3 ימים. אין שיפור בגרד.
    אני חייבת לציין שכבר 5 ימים אני מתעוררת מתגרדת ולא מצליחה לחזור לישון. אני לא יודעת כבר מה לעשות. לא מתפקדת.
    כבר לא אכפת לי שישארו סימנים, רק שהגרד יפסיק.
    אני מוכנה לעשות כל דבר ולקנות כל תכשיר בכל מחיר, רק שאני אצליח לצאת כבר מהבית כי אני לא מצליחה לשים חולצה מבלי להתגרד בטירוף.
    אני לא הולכת לעבודה בגלל זה.
    אני כבר מפחדת שאני פוגעת בעובר שלי מרוב דברים שאני מורחת על הבטן.
    בבקשה שמישהו יעזור לי, זה מגרד בצורה בלתי נסבלת.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטריאות

הוספת תגובה

• סטריאות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/05/2014

ממליצה לפנות לרופא עור , לקבל משחה ולעקוב עד הלידה אחרי הלידה יהיו משחות אחרות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטריאות

מישהי
    06/05/2014

כבר הייתי אצל רופא עור.... רשמתי שהוא נתן לי נרידרם.... זה לא עוזר לגרד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטריאות - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    09/05/2014

את יכולה לנסות ג'ל קלנדיל של חברת היל. זו תרופה טבעית צמחית ללא מרשם נגד גרד מגורמים שונים כגון עקיצה, גירוי עורי, כויה. ובמקום מקלחת עם סבון תנסי אמבטיה עם בלנאום הרמל. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו