צלקת אקנה על האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת אקנה על האף
    יוני
    09/05/2014

היי , רציתי לשאול לגבי צלקת אקנה על האף , היא נוצרה לי בערך לפני חודש ממש לפני שהתחלתי את הטיפול ברואקוטן שאני כרגע מטופל דרכו
    אני יודע שכרגע לא ניתן לטפל בצלקת בגלל הטיפול אבל רציתי לשאול בכל מקרה , האם ניתן לטפל ולטשטש צלקות על האף ? והאם ניתן להשיג טשטוש קרוב למלא כדי שהצלקת לא תיהיה מובחנת כמעט בכלל ?
    אני מצרף תמונה לשאלה
    תודה מראש , יוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקת אקנה על האף

הוספת תגובה

• צלקת אקנה על האף - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    09/05/2014

6 חודשים אחרי שתפסיק רואקוטן תוכל לטפל בצלקת. אי אפשר להעלים. אפשר לטשטש ע"י טיפולים כגון: מילוי השקע, לייזר, שיוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשךלשאלה

יוני
    09/05/2014

היי תודה על התשובה , אני יודע שאי אפשר להעלים אבל אני יכול לצפות לשיפור מאוד משמעותי שכמעט לא יהיה ניתן להבחין בה לאחר הטיפולים ?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חח זה יוני לא גיא

יוני
    09/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו