החלקה יפנית וסבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית וסבוריאה
    מיכל
    15/05/2014

שלום,
    עברתי לפני ארבעה ימים החלקה יפנית במספרה ידועה.
    אני סובלת מסבוריאה כבר שנה (הקרקפת שומנית ולפעמים בו זמנית גם מאד יבשה ומגורה-לא יודעת איך זה אפשרי). לפני שביצעתי את ההחלקה הייתי נוהגת לחפוף את שיערי מדי יום מפני שהוא היה מייצר שומן מהר מאד. היום היום החמישי מביצוע ההחלקה והקרקפת שלי ממש מגורה, יבשה ואני מאד חוששת.
    אני בטוחה שלא אחזור על ההחלקה שוב, אבל אני חוששת מאד שכעת יתחילו לנשור לי שערות והשיער שלי גם ככה דק(ועכשיו גם חסר נפח).
    ניסיתי לעסות את הקרקפת עם שמן זית ועם קרם של סבוקלם לקרקפת.
    אני גם חופפת בשמפו של סבוקלם.
    רציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת למנוע מצב של נשירת שיער? האם עיסוי יומי\שבועי של הקרקפת בשמן זית עשוי להועיל?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית וסבוריאה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית וסבוריאה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    16/05/2014

מכיון שאין לך נשירה כרגע נשמע שעברת את התהליך בשלום. בכל מקרה ההחלקה כבר בוצעה והנזק, אם בכלל, כבר נגרם. טיפולי "סבתא" עדינים כגון שמן זית לא יזיקו. מקסימום תהיי מופתעת לטובה. בהרבה מקרים השומניות של הקרקפת חוזרת לתקין עם הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו