מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיורטן ווזלין?אור21/05/2014
שלום,
אני בת 16 לוקחת קיורטן כבר 4 חודשים במינון של 40 מג ליום.
חברה שלי שגם לקחה את הכדוריםהמליצה לי למרוח וזלין על הפנים כדי לעזור ליובש. אני משתמשת במשחה שהרופא נתן לי שקוראים לה צטומג פלוריש שעוזרת אבל יש תקופות שאני פשוט כולי מתקלפת. קודם לכן השתמשתי באקו פייס של דוקטור עור שלא עזר לי בכלל.
האם זה בסדר למרוח וזלין על הפנים והאם תוכלי להמליץ לי על קרם לחות ושפתון טוב? כי השפתיים שלי טיפה קטסטרופיות ומתקלפות מאוד.
בנוסף, ערך ה-ggt שלי הוא 35.2
הייתי אצל רופא העור אחרי שעשיתי את הבדיקות אני הולכת אליו רק פעם בחודשיים, והוא אמר שהכל בסדר אבל מצב זה עדיין טיפה מדאיג אותי כי הערך המקסימאלי המומלץ הוא 24...
האם יש דרך להוריד את המספר?
סליחה על החפירה, מצפה לתשובה,
בתודה,
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיורטן ווזלין? - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/05/2014אפשר למרוח וזלין על השפתיים. לפנים אפשר למרוח קרם לחות מיוחד לאקנה שלא גורם לפצעונים- תתיעצי עם הרוקח. לגבי בדיקות המעבדה GGT ותפקודי כבד- תמשיכי את המעקב פעם במספר שבועות לפי המלצת רופא העור כדי לודא שהערכים לא עולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)