מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעקבות הפסקת גלולות פצעים קטנים מעלמירה24/05/2007
לפני כחצי שנה החלטתי להפסיק לקחת גלולות, לאחר כחודשיים שלושה התחילו להופיע פצעים קטנים מעל החזה ובגב העליון. האם זה קשור לגלולות? מעולם לא היו לי פצעים באיזורים אלה. יש לציין שלא עברתי תקופה מתוחה או משהו כזה ורופא העור שהייתי אצלו אמר שכנראה בגלל הפסקת הגלולות...נתן לי אנטיביוטיקה לחודש ומיני משחות. הרוקח טען שכדאי לקחת גם נוגדי פטרת כי כמעט ודאי שעם כמות כזו של אנטי' לאורך זמן תצא לי פטריה וגינלית...??!! בכל אופן החלטתי לחזור לגלולות במקום למלא את עצמי באנטיביוטיקה, פטריות ושאר ירקות...רציתי לקבל ייעוץ נוסף לגבי הדיאגנוזה ולגבי ההחלטה שלי.
תודה מראש
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקבות הפסקת גלולות
ד''ר צחי שלקוביץ27/05/2007שלום רב
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התופעה אכן נשמעת כמו אקנה. אני בהחלט מסכים לגישתך, אך במידה ותרצי בשלב מסוים להפסיק את הגלולות, הפתרון לאורך זמן לדעתי הינו כדורי רואקוטן ולא אנטיביוטיקה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים קלים בישבן
נירית27/05/2007שלום רב,
בילדותי סבלתי תקופה מפצעים בישבן,כיום אין לי את זה אך יש לי פצעים קטנים כאלה ז"א ישבן קצת מחוספס ואינו חלק .אלו פצעים קטנים ואדומים מה אפשר לעשות כדי להעלים את התופעה וממה זה יכול לנבוע?כמו כן ,לאחרונה הופיעו לי פצעים קלים בגב בינהם גם שומנים ,יכול להיות שזה נובע מאכילת שוקולדים או מאכלים שומניים אחרים? מעולם לא היו לי פצעים בגב רק בשנתיים האחרונות זה בא ונעלם בא ונעלם.פצעים אלו פחות מטרידים אותי מהפצעים בישבן כי זה לא אסתטי והייתי רוצה מאוד לטפל בזה... אלו משחות או תרופות סבתא יכולות לעזור לי? זה מאוד מטריד אותי .
אשמח לקבל תשובה . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)