בעקבות הפסקת גלולות פצעים קטנים מעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעקבות הפסקת גלולות פצעים קטנים מעל
    מירה
    24/05/2007

לפני כחצי שנה החלטתי להפסיק לקחת גלולות, לאחר כחודשיים שלושה התחילו להופיע פצעים קטנים מעל החזה ובגב העליון. האם זה קשור לגלולות? מעולם לא היו לי פצעים באיזורים אלה. יש לציין שלא עברתי תקופה מתוחה או משהו כזה ורופא העור שהייתי אצלו אמר שכנראה בגלל הפסקת הגלולות...נתן לי אנטיביוטיקה לחודש ומיני משחות. הרוקח טען שכדאי לקחת גם נוגדי פטרת כי כמעט ודאי שעם כמות כזו של אנטי' לאורך זמן תצא לי פטריה וגינלית...??!! בכל אופן החלטתי לחזור לגלולות במקום למלא את עצמי באנטיביוטיקה, פטריות ושאר ירקות...רציתי לקבל ייעוץ נוסף לגבי הדיאגנוזה ולגבי ההחלטה שלי.
    תודה מראש
    מירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעקבות הפסקת גלולות

ד''ר צחי שלקוביץ
    27/05/2007

שלום רב
    בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התופעה אכן נשמעת כמו אקנה. אני בהחלט מסכים לגישתך, אך במידה ותרצי בשלב מסוים להפסיק את הגלולות, הפתרון לאורך זמן לדעתי הינו כדורי רואקוטן ולא אנטיביוטיקה.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים קלים בישבן

נירית
    27/05/2007

שלום רב,
    בילדותי סבלתי תקופה מפצעים בישבן,כיום אין לי את זה אך יש לי פצעים קטנים כאלה ז"א ישבן קצת מחוספס ואינו חלק .אלו פצעים קטנים ואדומים מה אפשר לעשות כדי להעלים את התופעה וממה זה יכול לנבוע?כמו כן ,לאחרונה הופיעו לי פצעים קלים בגב בינהם גם שומנים ,יכול להיות שזה נובע מאכילת שוקולדים או מאכלים שומניים אחרים? מעולם לא היו לי פצעים בגב רק בשנתיים האחרונות זה בא ונעלם בא ונעלם.פצעים אלו פחות מטרידים אותי מהפצעים בישבן כי זה לא אסתטי והייתי רוצה מאוד לטפל בזה... אלו משחות או תרופות סבתא יכולות לעזור לי? זה מאוד מטריד אותי .

אשמח לקבל תשובה . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו