מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשותנעמה .י.02/06/2014
מאז שהייתי ילדה קטנה סבלתי מחוסר ביטחון והחשבתי את עצמי לילדה לא יפה עד גיל 16 כזה שבו התחלתי להשתנות עד שהיום בגיל 19 אני אוהבת בכללי את המראה החיצוני שלי . יש לי פנים יפות אבל יש לי כמה בעיות שאני לא מצליחה להשתחרר מהם והם מלוות אותי כבר כמה שנים. יש לי סימני מתיחה באזור הבטן ומתחת למפשעות וטיפה על החזה . וזה מציק לי ומבייש ללכת עם מכנס קצר או גופיה שחושפת טיפה את החזה . אבל הבעיה הגדולה ביותר שמלווה אותי שנים זה שיש לי כתם חום שחרחר בבית השחי -בשנייהם - וזה לא לכלוך שניתן להורדה כי כמה שאני ישפשף זה פשוט לא יורד זה כתם ובגלל זה אני לא הולכת עם גופיות אני פשוט מתביישת ולא מצאתי לזה פתרון עד עכשיו !! בבקשה מה לעשות .
אני אוהבת את זה שאני טיפונת מלאה ושיש לי חזה גדול והכל טוב חוץ מזה !!
בבקשה תעזרו לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר05/06/2014כתמים כהים במפשעות ובתי שחי מופיעים בהרבה אנשים לאחר התבגרות בהשפעת הורמוני המין. אי אפשר להיפטר מזה, זה מצב טבעי ובריא. אסור לשפשף כי אז רק תחמירי את המצב. שפשוף יוצר כתם כתוצאה מהגירוי של המקום. יש כמה דברים שצריך לנסות ואולי יעזרו חלקי: לא להשתמש בבושם או דאודורנט מכל סוג שהוא בבית השחי. לאורר את המקום או להשתמש בביגוד כותנה או ביגוד מנדף זיעה. להמנע מהסרת שיער בשעוה, אלא רצוי הסרת שיער ע"י לייזר או IPL. לנסות קרם רפואי מבהיר כגון אזומד.
לגבי סימני מתיחה יש סיכוי לקבל שיפור חלקי ע"י טיפולי RF. תבררי אצל רופא שעובד בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)