זמן חומרים פעילים של פילינג על הפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן חומרים פעילים של פילינג על הפני
    צליל
    20/06/2014

התחלתי לפני חודש וחצי טיפול אצל קוסמטיקאית בפילינג להסרת כתמי פיגמנטציה ובנוסף השתמשתי בבית יום יום בקרם הבהרה עם 20% חומצה אזאלית ואני רוצה להפסיק עם הקרם כי קשה לי להמנע לגמרי מהשמש בתקופת הקיץ אבל הבנתי שאחרי שמפסיקים החומרים הפעילים עדיין נשארים על העור וחשיפה לשמש יכולה לגרום לפיגמנטציה גדולה יותר.
    כמה זמן נשארים החומרים הפעילים על העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זמן חומרים פעילים של פילינג על הפני - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/06/2014

טיפול בגרגירים בפיגמנטציה צריך לעשות בזהירות כי שפשוף של העור בעצמו יכול להחמיר פיגמנטציה , חומצה אזלאית ניתן להשתמש גם בקיץ .
    זהירות משמש לפנים שיש להם כתמים חשובה ביותר . החומרים הפעילים לא נשארים על העור לכן זו לא הנקודה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה

צליל
    21/06/2014

זאת אומרת שאם אני מפסיקה להשתמש בקרם הבהרה כבר יום למחרת אני יוכל לשבת בשמש בלי חשש לפיגמנטציה גדולה יותר בעקבות החומרים הפעילים?
    ומה הכוונה מותר להשתמש בקיץ אז אם אני ימשיך עם הקרם אני יוכל לצאת לשמש עם קרם הגנה בלי לשים כובע ולא לחשוש שיצא כתמים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו