אדפרין וקרמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדפרין וקרמים
    אוראל
    25/06/2014

שלום רב,
    הנני כבת 65 משתמשת באדפרין מזה כשנתיים כמעט מידי ערב. אני רואה סוג של תוצאות.
    הייתי אצל קוסמיטקאית ליעוץ אחרי שהיא פרסמה שיש לה נוספח סודית למיצוק העור. היא
    הציע לי מספר סוגי משחות שעלי לשים מידי בוקר וערב ולהפסיק לגמרי עם האדפרין שגורם לי לעור דקיק. שתמיד היה לי. מכיוון שהלכתי רק לייעוץ והיא מרחה מספר משחות שיש להשתמש בוקר וערב והם יביאו לתוצאות המיוחלות דהיינו החלקת קמטים ומיצוק העור. מריחת המשחות
    צריכה להעשות לתקופות ארוכות בהתמדה של בקר וערב שבסיכום מגיעה להוצאה רצינית ביותר. שאלתי היא 1. האם יש משחות הממצקות ומחליקותעור. ידוע לי שקרמים לא חודרים
    והיא אומרת שמהנוסחה שלה הם כן חודרים. 2. מהטיפול באדפרין אני מרגישה סוג של פילינג .האם הוא יכול לגרום נזק.
    אודה על תשובתכם
    בברכה,
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדפרין וקרמים

הוספת תגובה

• אדפרין וקרמים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    27/06/2014

רטין A מזה 2 עשורים ידוע בהשפעתו על התחדשות העור , גירוי של קולגן ושיפור תשתית התת עור .
    מומלץ מאוקטובר עד יוני , לגבי קרמים ממצקים יש פפטידים שיכולים לתת תחושה של מוצקות , בשלב זה ננו טכנולוגיה מנסה להחדיר לעור חומרים פעילים , בשלב זה המעבר לעור הוא רק לחלק העליון ולא עובר לעומק .
    במקביל טכנולוגיה של גלי רדיו או לייזר מגיעות לעומק העור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אוראל
    27/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו