מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדפרין וקרמיםאוראל25/06/2014
שלום רב,
הנני כבת 65 משתמשת באדפרין מזה כשנתיים כמעט מידי ערב. אני רואה סוג של תוצאות.
הייתי אצל קוסמיטקאית ליעוץ אחרי שהיא פרסמה שיש לה נוספח סודית למיצוק העור. היא
הציע לי מספר סוגי משחות שעלי לשים מידי בוקר וערב ולהפסיק לגמרי עם האדפרין שגורם לי לעור דקיק. שתמיד היה לי. מכיוון שהלכתי רק לייעוץ והיא מרחה מספר משחות שיש להשתמש בוקר וערב והם יביאו לתוצאות המיוחלות דהיינו החלקת קמטים ומיצוק העור. מריחת המשחות
צריכה להעשות לתקופות ארוכות בהתמדה של בקר וערב שבסיכום מגיעה להוצאה רצינית ביותר. שאלתי היא 1. האם יש משחות הממצקות ומחליקותעור. ידוע לי שקרמים לא חודרים
והיא אומרת שמהנוסחה שלה הם כן חודרים. 2. מהטיפול באדפרין אני מרגישה סוג של פילינג .האם הוא יכול לגרום נזק.
אודה על תשובתכם
בברכה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין וקרמים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן27/06/2014רטין A מזה 2 עשורים ידוע בהשפעתו על התחדשות העור , גירוי של קולגן ושיפור תשתית התת עור .
מומלץ מאוקטובר עד יוני , לגבי קרמים ממצקים יש פפטידים שיכולים לתת תחושה של מוצקות , בשלב זה ננו טכנולוגיה מנסה להחדיר לעור חומרים פעילים , בשלב זה המעבר לעור הוא רק לחלק העליון ולא עובר לעומק .
במקביל טכנולוגיה של גלי רדיו או לייזר מגיעות לעומק העור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אוראל27/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)