כוויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה
    עמית
    05/07/2014

לפני 4 ימים קיבלתי כוויה בבטן וקצת ליד החזה דרגה 1-2 ממים רותחים בהתחלה השתמשתי במשחה שכבר הייתה לי בבית ביאפין וכשהלכתי לרופאת עור היא הביאה לי מרשם לסילברול ואחריו יומיים מהכוויה שמתי עכשיו הכוויה כבר לא פתוחה ומישהי שגם מבינה אמרה לי שאני צריכה לחזור ולהשתמש בביאפין כי הסילברול היא רק להתחלה מה עושים במה להשתמש אני מתלבטת בביאפין או בסילברול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה

הוספת תגובה

• הג'ל של סקין סייבר גם יכול לעזור

חגית
    07/07/2014

לא צריך מרשם והוא עוזר מאוד בכוויות. אני נכוותי שבוע שעבר מפיצה שנפלה עליי (ישר מהתנור - כשרון גדול) מרחתי אותו והוא הרגיע במיידי. יש בו ריכוז גבוהה של צמח הפוליגנום אם את מכירה.. הוא יעיל מאוד בכל מה שקשור בטיפול והרגעה של העור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    07/07/2014

אם הכויה סגורה עדיף ביאפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוויה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    08/07/2014

למרוח משחה אנטיביוטית לשבוע , לא לשפשף את המקום , להימנע מחם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו