קיורטיאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיורטיאן
    סופי
    12/07/2014

שלום,
    לפני שבועיים התחלתי לקחת קורטיאן 40 מיליגרם מהרופא עור שלי,
    אתמול צבעתי את השיער בבית לבלונד, והיו לי כבר פצעים בראש כתוצאה מהלחץ, אני מגרדת בראש כשאני מאד לחוצה בגלל המצב הביטחוני. וכשחימצנתי את השיער וכנראה בגלל השימוש בתרופה שעשתה יובש בכל הראש שלי ושילוב של הפצעים שגירדתי בראש, זה עשה מין פצעים ממש ענקיים עם הפרשת דם.

יש לי קצת צבע שנגע במצח שבקו תפר שבין השיער למצח, והופיעו שם נקודות קטנות חומות כהות או אדומות כהות שהן דומות לפצעים או נקודות חן. נורא נבהלתי מהופעתן..אולי הופיעו כאלו שלושה ארבעה. הן נורא לא יפות ובולטות מתחת לשיער.
    הן נעלמות אחרי שאסיים את הכדורים? האם כדאי שאפסיק שימוש בתרופה הזו?

אני כבר השתמשת ברואקוטן לפני חמש שנים והפצעים חזרו בשנה האחרונה. לכן לקחתי סיבוב שני עם קיורטיאן.

בנוסף הבוקר התעוררתי וראיתי שאזור של שיער שלי מאד יבש בשורש, וחוששת שזה יהיה אזור של קרחת. נורא נבהלתי מהתופעות לוואי. וגם די חוששת לכבד.

אני מפחדת מתופעות לוואי והאם יש אפשרות להפסיק את הטיפול באמצע בגלל הופעת תופעות לוואי? והאם התופעות לוואי ייעלמו? כמו הנקודות והפצעים הגדולים בראש?

אודה לכן על מענה זריז למען שקט נפשי...
    תודה וסופ"ש רגוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיורטיאן

הוספת תגובה

• שכחתי גיל שלי

סופי
    12/07/2014

שכחתי לציין שאני בת 29, אבל העור שלי נורא בעייתי ונראית כבת 20. האם כדאי להפסיק את הטיפול באמצע?

גם כן החלטתי מראש על טיפול בן חודש בלבד, למרות שהרופא נתן לי אופציה לעוד חודש או חודשיים. החלטתי עקב תופעות לוואי או שאפסיק את הטיפול באמצע או שאמשיך עוד שבועיים ואז לסיים את הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו