רואקוטן לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן לפני הריון
    אנה
    17/07/2014

היי,
    אני בת 25 ומגיל 15 סובלת מאקנה קשה בפנים ובגב. רק גלולות דיאנה מעלימות זאת לגמרי.
    אני רוצה להכנס להריון, אך בכל פעם שאני מפסיקה את הגלולות האקנה חוזר ובגדול, וכל פעם מחדש משאיר לי צלקות שלוקח לי זמן רב אחרי זה לטפל בהן.
    האם יש אופציה להפסיק עם הגלולות ולקחת רואקוטן ל-פ-נ-י שהאקנה מתחיל? על מנת למנוע אותו ולהכנס להריון "בראש שקט".

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן לפני הריון

הוספת תגובה

• רואקוטן לפני הריון - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    19/07/2014

ממליצה לפני הריון להפסיק את כל הטיפול בתרופות , להתרכז בטיפולים מקומיים בלבד ,ניתן לשלב טיפול פוטוראפי המפחית את התהליך הדלקתי של האקנה { אינו קרינה ולכן בטוח } ,דרך אגב הריון לעתים משפר את העור מאד, ולעתים הפוך.
    הכנת גוף להריון גם לוקחת זמן ,ורואקוטאן אם יש צורך לוקחים ללא קשר לחשש מהתלקחות של אקנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואקוטן

אנה
    19/07/2014

מה הכוונה שרואקוטן לוקחים ללא קשר לחשש התלקחות האקנה? שניתן לקחת אותו לפני הופעת הפצעים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו