אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    יעל
    20/07/2014

שלום,
    לפני כשבועיים ניסיתי להשתמש במוצרים של ד"ר עור היות והרגשתי שמצב הפנים דורש טיפול, נראה כמו סבוריאה, ופיתחתי אלרגיה על עור הפנים שנראה כמו דרמטיטיס או משהו כזה. רופא עור אמר שזו אלרגיה, למשהו חיצוני שבא עם ריאקציה לשמש, במחשוף החזה יש לי עור מחוספס ופצעונים קטנים מלפני כמה חודשים ולפני שבוע הופיעו לי פצעונים קטנים ומגרדים בחלק הפנימי של המרפק, והוא אמר שזה אותו דבר.
    במקביל לטיפול שנתן, הייתי רוצה לדעת למה אני אלרגית, אני יודעת שזה לא קשור אך גיליתי בשנה האחרונה שיש לי אי סבילות ללקטוז ולפרוקטוז.
    אני משתמשת במסנן קרינה של אוון, יכול להיות שאני רגישה לזה?
    לאיזה מרכיבים בד"כ מפתחים רגישויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• בהמשך להודעה

יעל
    20/07/2014

נזכרתי שיש לי פריחה דומה באיזור הקרקפת אבל זה בערך כבר שנתיים, זה קצת מציק אבל לא ייחסתי לזה חשיבות רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    22/07/2014

כדאי לעשות טסטים לאלרגיה , תבחיני מטלית { גב } גורמים סביבתיים ומזון { בדיקת דם } . לאחר מכן צריך לראות למה את אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו