נשירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירה
    עדי
    21/07/2014

בת 23, סובלת מנשירת שיער שנה+ ונוטלת קפליות של הייר בוסט.
    לא ידועה לי הסיבה לנשירה, בדיקות יצאו תקינות. רציתי לשאול משהו דווקא בקשר לשיער הריסים והגבות - האם זה נורמלי שבסיבון הפנים במקלחת וכן הסרת איפור מהעיניים במגבון ייצאו קצת שערות מהריסים והגבות? אני מדברת על בין 2-4. אני פשוט חוששת שיש לי נשירה גם משם אז אני רוצה לדעת אם התופעה נורמלית.
    במקלחת אני שוטפת ומסבנת את הפנים ומוצאת על הידיים 3-4 שערות שחורות קטנות שאני לא יודעת אם הן מהריסים או מהגבות. בהסרת איפור מהגבות עם מגבון יצאו לי 3 שערות. וגם בהסרה כזו מהעיניים יוצאים מספר ריסים, לפעמים אחד בודד.

תודה רבה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירה

הוספת תגובה

• נשירה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    22/07/2014

נשירה של שערות בודדות אינה מהווה בעיה אין סיבה לדאגה להמשיך את ההייר בוסטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

עדי
    23/07/2014

האם אין לי סיבה לדאגה גם אם אני שמה לב (כך נראה לי, לא בטוחה ב-100 אחוז) שהגבות שלי הדללו והתקצרו קצת ואינן צומחות כ"כ כבעבר?
    הייתי עושה גבות פעם ב-4 שבועות וכרגע אני לא ממש צריכה כבר תקופה ארוכה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו