סולאר קרדןזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סולאר קרדןזה
    מור
    29/07/2014

שלום
    לפני חודשים התלוננתי על צריבה בקרקפת ניגשתי לרופא עור היא הביאה לי משחה להרגעה בטענה שאני הולך בשמש וצריך לחבוש כובע אכן כך עשיתי מה שהומלץ לי עלידי הרופא לאחר חודש הרגשתי השתפרה ניגשתי לרופא עור לביקורת בהרגשה ניפלאה שהכול בסדר הרופא עור בלי הוראה מוקדמת ומבלי לידע אותי עשה לי טיפול בחנקן נוזל בקרקפת יש לצין שראשי קירח לאחר הטיפול יצאו לי פצעים שהגלידו אבל לעומת זה יצאו המון נגעים שלא היו קימים זה נקרא קרטוזה סולאר האם זה נוצר כתוצאה מהשימוש בחנקן נוזלי שכלל לא ביקשתי ולא קיבלתי הסבר אני כרגע מאוד מתוסכל היתה לי קרחת נקיה ויפה וכרגע אני נואש אין שום משחה שתעזור לי אומרים שהשלב הבא הוא שרטני אני מבקש עזרה באופן דחוף תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סולאר קרדןזה

הוספת תגובה

• סולאר קרדןזה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    01/08/2014

קרטוזות הם תופעה עורית של נגעים עוריים כביטוי לחשיפה רבה לשמש גם לפני שנים רבות , יש קרטוזות שמופיעות בגודל ראש סיכה , וגדלות לממדים שונים , פנים ,קרקפת גב צוואר ידיים וקיפולים .
    יש מרכיב גנטי בהופעתם כמו גם השמנה.
    הטיפול המקובל הוא כמו ביבלת ע"י תמיסות , חנקן נוזלי, או משחות הגורמות סוג של כוויה מבוקרת של העור .
    ממליצה לחזור לרופא עור לבדיקה נוספת לעתים נגעים שלא היו קודם יכולים להופיע ללא קשר לחנקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו