מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    מיטל
    05/08/2014

שלום,
    בת 25, בעלת עור כהה וסובלת כבר שנים מפיגמנטציה קשה בירכיים הפנימיות ובבית השחי, העור שלי ממש ממש כהה באיזורים האלה ובנוסף העור שלי ממש רגיש כל שיפשוף או בגד שלוחץ על העור יותר מפעם אחת משאיר כתמים כהים שלא נעלמים כלל. כל רופאי העור שהייתי אצלם המליצו לי על אזומד, אבל אני משתמשת בו כבר כמה חודשים ואין שום שינוי... אני ממש נואשת ומתביישת ללכת עם מכנסיים קצרות או עם גופיות כי הכתמים ממש ממש כהים. הם לא כתמים בודדים אלא נראים כמו כתם אחד גדול וכהה מאוד...
    האם יש פיתרון לבעיה ואיך אני יכולה למנוע את הפיגמנטציה כתוצאה מבגדים לוחצים/שיפשופים?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/08/2014

אכן בעיה , אבל ייאוש לא יעזור , בשלב ראשון להפסיק אזומד, לבדוק אם אין פטרת פעילה עי בדיקת מעבדה לפטריות בקופה .
    ממש להימנע משפשוף של מכנסיים לוחצות , להימנע מכל שימוש בליפה או סבונים מגורגרים או פילינג למיניהם שיכולים לגרום להחמרה של המצב .
    לבדוק אנמיה .
    למנוע פיגמנטציה היא חלק מהבדיקות האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו