לד"ר מוניקה - צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מוניקה - צלקות אקנה
    ליגל
    11/08/2014

שלום ד"ר עשיתי עד כה 4 טיפולים באמצעות גלי רדיו במכשיר שנקרא אנדימד ל3 צלקות אקנה מטרידות שיש לי בלחי. עוד לא קיבלתי את התוצאה הרצויה. כמה טיפולים צריך על מנת להגיע לטשטוש מקסימלי? האם כל טיפול עוזר או שבשלב מסויים אין טעם להמשיך? האם לאחר 10 טיפולים למשל יהיה שיפור גדול יותר לעומת 6 טיפולים? ובכלל למה זה מוגבל? תמיד רושמים ארבע טיפולים בממוצע? ברצינות למה לא לעשות 20 טיפולים אפילו? בהחלט נראה לי הגיוני שאם כל טיפול עוזר ולו במעט אז 20 טיפולים ויותר יניבו תוצאה של טשטוש מלא.. אני טועה? מדוע אתם לא ממליצים על כך?

שאלנה נוספת - האם כדאי לעבור למכשיר אחר? האם טכנולוגיית לייזר co2 למשל יעילה יותר? מה המכשיר הכי עוצמתי וטוב?

השאלות האלה נורא חשובות לי. בבקשה עזרי לי בתשובתייך, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מוניקה - צלקות אקנה

הוספת תגובה

• שאלות מצויינות.. אלייך

הילה
    12/08/2014

ממש מחכה גם לתשובה לשאלתך...גם אני עברתי שני טיפולים בלי שום שינוי וזה מתחיל ממש להלחיץ כבר..יש לך איזה שהוא שינוי אחרי ארבעה טיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר מוניקה - צלקות אקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/08/2014

שלום ליגל
    צלקות אקנה הן תגובה לדלקת עמוקה של העור , עומק הצלקת הוא אישי ויכולת הריפוי גם כן.
    הטיפול בלייזרים רשתיים . או גלי רדיו רשתיים , מאפשר חימום עמוק של העור עם גירוי ליצירת קולגן בבסיס הצלקת ושיפור הצלקת - לא העלמות
    מספר הטיפולים הנדרש הוא בממוצע 5 טיפולים אחת לחודש , העור מתחדש אחת לחודש לכן יש צורך בבניית תהליך פנים עורי של תשתית חדשה לצלקת הפנים עורית .
    אין טעם לעשות טיפולים רבים העור מגיב לתוכניות עבודה נבנות לפי אופי הבעיה . למשך בהסרת שיער יכול להיות גם 30 טיפולים זה לא אותו הדבר בעור .
    אני חושבת שכדאי לבדוק מול הרופא המטפל שלך ותקבלי תשובות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו