מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעה לאחר לייזר בבית השחיטלי12/08/2014
התחלתי את טיפולי הלייזר בבית השחי בגיל 17 בערך, כיום אני בת 23 ועדין ממשיכה עם הטיפולים. תקופה לאחר שהתחלתי בטיפולים שמתי לב שאני מתחילה להזיע יותר, אומנם אני לא סובלת מעיגולים בבית השחי אבל עדין אני מרגישה שהזיעה ובמיוחד הריח נהיו יותר חריפים. הגעתי למצב שאני ממש מתביישת כבר להרים את הידיים או אפילו סתם להתקרב לאנשים. יש לציין שכאשר אני משתמשת בדאודורנט הריח נורא יותר מאשר כשאני ללא דאודורנט החלפתי כלכך הרבה דאודורטים ובכולם הגעתי לאותו מצב, לכן הפסקתי להשתמש בדאודורנט בתקופה האחרונה, הריח פחות חזק אבל עדין נורא.
יכול להיות שנפגעו לי הנקבוביות? כיצד אני יכולה לפתור את הבעיה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה לאחר לייזר בבית השחי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/08/2014הסרת שיער אינה משפיעהלגמרי על תפוקת הזיעה , שינוי בזיעה יכול להיות בכל תקופה בחיים ויותר קשור לשינויים הורמונליים מטבולים מתח . לטיפול בהזעה אפשר לנסות הזרקה של בוטוקס מאד יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)