סיום טיפול ברטאויט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום טיפול ברטאויט
    גלית
    19/08/2014

שלום,
    אני מסיימת את הטיפול ברטאויט וזינדקלין (הראשון בערב והשני בבוקר), שאגב לא ממש עזר, לאחר כמה זמן מותר לי ללכת לטיפול אצל הקוסמטיקאית, לחזור להשתמש בפילינג ולהיחשף לשמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום טיפול ברטאויט

הוספת תגובה

• סיום טיפול ברטאויט - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    19/08/2014

סיום טיפול של כמה זמן?
    אולי להחליף אם לא עזר
    ממליצה להיזהר מכל פילינג ושמש , לגבי קוסמטיקאית אם יש קומדונים רבים אין בעיה . יש להיזהר מכל פילינג בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום טיפול ברטאויט-המשך

גלית
    20/08/2014

היי,
    טיפול של 7 שבועות.
    אין הרבה קומודונים, יש פצעים מוגלתיים (בינוניים, המוגלה בפנים, לא חשופה).
    יש לי תור לרופאת עור עוד מס' שבועות, השאלה שלי היא בעצם האם עד אז אני יכולה לחזור לפילינג? כלומר, כמה זמן מרגע סיום הטיפול ברטאויט והזינדקלין העור "מתנקה" מהשפעותיהם ואפשר לחזור לחשיפה לשמש וכ'ו..

תודה רבה,
    גלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

גלית
    22/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו