שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    דניאלה
    22/08/2014

השתמשתי באפולמיצין על צלקת אדומה במשך חודש...הרופא עור אמר לי שהיא חלשה לעומת המשחות האנטיביוטיית האחרות, האם זה נורא שמרחתי את המשחה במשך חודש? הבנתי שיכול להיות דיקוק של העור בעקבות כך אך לא ראיתי שינוי,האם יכול להיות שנגרם נזק? היום שהבנתי זאת הפסקתי עם המשחה אבל אני מפחדת שהשימוש הממושך יכול לגרום לנזק למרות שהיא חלשה יחסית ושלא הקפדתי למרוח כל יום , ואני רוצה לוודא שאני יכולה להיות רגועה. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    22/08/2014

כפי שאת מתארת מה שאת רואה לא נגרם נזק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דניאלה
    22/08/2014

הייתי רואה את זה באופן בולט אם היה נגרם נזק? באמת המשחה הזאת חלשה ביחס לאחרות וזה לא כל כך נורא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    22/08/2014

כפי שאת מתארת מה שאת רואה לא נגרם נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו