מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים וכתמים אדומים על העורמיה22/08/2014
שלום רב,
אמא שלי בת 65 סובלת מיזה כשנה מגירודים בעיקר בזרוע ימין וכתמים אדומים שמופיעים ונעלמים כל הזמן. עם הזמן זה הולך ומחריף מצורף תמונה. כל הבדיקות תקינות דם, קרישת דם, שתן, צילום חזה, אולטרסאונד בטן. היתה במעקב אצל רופאת עור והמטולוגיה ללא כל ממצא. המצב מחמיר ולא נמצא טיפול מתאים חוץ מכדורים לאלרגיה והקלת הגרד. מה ניתן עוד לעשות? למי לפנות? האם ניתן לאבחן דרך התמונה?
בברכת תודה
מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שזה אורטיקריה
שרית23/08/2014גם לי היתה פריחה כמו שתארת שבאה ונעלמת אם זה כך זה רק אורטיקריה.
בגדול , לרופא עור או רופא אלרגיה אין מה להציע לאמא שלך.
לשמחתי אני הבראתי מזה בטיפול לא קונבציונלי.
מנדבת לך בשמחה את הפרטים.
אם את רוצה את יכולה לחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר של המטפל שלי .
רמה עולמית מעל כל מה שיש ברפואת עור קונבציונלית.
שבת שלום
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים וכתמים אדומים על העור - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן23/08/2014התמונה מעידה על שטפי דם כביטוי לגרד קשה , האם ביופסיה בוצעה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיה26/08/2014לא. לא בוצעה ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)