כמה סבון יכול לעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה סבון יכול לעזור
    נטלי
    24/08/2014

לטיפול באקנה? הייתי בבית מרקחת והתיעצתי עם הרוקחת. יש לי אקנה והיא טוענת שסבון נכון יכול לטפל באקנה וכמה שפחות חומרים מזיקים בסבון ככה יותר טוב. היא צודקת? ואם כן יש סבונים טובים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה סבון יכול לעזור

הוספת תגובה

• ממה שאני יודעת

דבורה
    26/08/2014

יש סבונים שהם לגמרי מרכיבים טבעיים וככה הם מרגיעים את העור ובעל השפעה בריאה יותר, בין היתר גם לטיפול באקנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה סבון יכול לעזור - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    29/08/2014

מנסיוני סבון מתאים יכול לעזור בשילוב עם תכשירים רפואיים. יש צורך לבחור בסבון שמתאים לך. את אמורה להרגיש את השיפור תוך שימוש בו, ולשים לב שהוא מיבש את עודפי השומן אבל לא יותר מדי, נעים על העור, ולא עושה גירוי אדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סבונים שמתאימים יותר לטיפולבאקנה

חגית
    29/08/2014

בעיקר סבונים מוצקים שלא מכילים SLS שזה בכללי מסוכן לעור. סבון לאקנה צריך להתאים במיוחד לעור הפנים, אני יודעת שבאמה לורה יש סבונים טבעיים שחלקם מיועדים גם לטיפול באקנה, תבדקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו