שיער טראומתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער טראומתי
    סטודנטית
    05/09/2014

שלום, אני בת 30 ומזה כשנתיים ששערי לא גדל. הוא נשאר תמיד באורך קארה קצר עד האוזן ואם אני מנסה להאריך הוא מיד מתפצל לחוטים דקיקים ועלי לגזור אותו שוב. לקחתי שנתיים גלולות מליאן שהבנתי שיכלו לה נשיר לי את השיער אולם גם כאשר הפסקתי לא ניכר שיפור. בעבר הבדיקות שלי יצאו תקינות למעט חוסר בויטמין D אבל אולי לא בדקו לי הכל, אין לי מושג. המצב הזה גרם לי להיכנס לדיכאון עמוק כיוון שלא נשאר לי שיער (לסבתא שלי ולהורים שלי יש הרבה יותר שיער ממני). עד לא מזמן הלכתי עם תוספות שיער בהלחמת קראטין שאמנם ניפחו את שיערי ושפרו את תדמיתי אך כאב לי נורא ולכן לאחר מס' חודשים הורדתי אותם והסתפרתי שוב קצר כדי שהשיער ייראה "קצת" יותר מלא בעבר הייתי אצל מומחה עור בעל שם שאמר לי שסטרס יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לשיער ושעלי להשלים עם זה ולהסתובב רק עם שיער קצוץ. לצערי מצב זה הכניס אותי לדיכאון עמוק כיוון שאני מרגישה לא נשית ולא מסוגלת לראות את עצמי בתספורת גברית. יש לציין שגם הציפורניים שלי במצב רע מאוד והן מתפצלות ונשברות מהר. עד לא מזמן היו לי המון פצעיפ בפנים ולכן לקחתי רואקוטן שהבנתי שגם יכול לגרום לדלילות שאלתי היא מה עושים?? אילו עוד בדיקות דם עלי לעשות והאם נשאר כבר מה להציל??? האם זהו נזק בלתי הפיך ושיערי לא יחזור לעולם להיות שופע וארוך כפי שהיה?? האם ביוטין יכול לפתור את המצב?? לקחתי בעבר B6 בהמלצת רופא עור שלא עזר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער טראומתי

הוספת תגובה

• שיער טראומתי - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/09/2014

שלום ליאת לעתים קורה שהשיער עובר תהליך ומתקשה לצמוח כרגיל .
    אם בלוטת הטריס תקינה , בדיקות של ברזל , אבץ וB12 , ואין כל מחסור כדאי לנסות 6 חודשים את כדורי היירבוסטר
    את הטיפול החדש של וישי עם אמפולות ל3 חודשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו