שעווה ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה ברגליים
    דניאל דבן
    12/09/2014

היי זה שוב אני בשאלה הקודמת שאלתי האם ניתן לעשות כבר אחרי שלוש חודשים שעווה לאחר תקופת של ריקוטן במשך שבעה חודשים ולא לחכות את כל החצי שנה.
    אפילו שלא חיכיתי חצי שנה .

עברו רק שלושה חודשים אני מדגיש.
    סליחה שאני מציק אני פשוט מוטרד מאפשרות של צלקות ברגליים אחרי השעווה. אם ניתן כבר אחרי שלוש חודשים לבצע תשעווה ? למה הם מעיקים על המטופל ונותנים לו לחכות חצי שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעווה ברגליים

הוספת תגובה

• שעווה ברגליים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    12/09/2014

דניאל שלום העור היא רקמה פעילה עם מנגנון ריפוי אישי לכל אחד , זהירות היא חשובה וגם היא מעיקה לעתים . לאחר סיום של רואקוטן העור עדיין רגיש ולכן יש להמתין זמן . אפשר לנסות על אזור קטן לראות את התגובה ולאחר יום יומיים לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

דניאל דבן
    21/09/2014

איך לנסות על אזור קטן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/09/2014

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו