שיעור ופצעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור ופצעים
    הילה
    13/09/2014

אני בת 22. אני סובלת משיעור (שיעור יתר לדעתי). עשיתי 15 טיפולי לייזר במכשיר לייצ'ר במספר אזורים, אני לא מרוצה מהטיפול- עדיין יש הרבה שיער בהשוואה לתוצאה שהייתה אמורה להתקבל.
    יש לי שיערות בפטמות (לא בודדות, אלא מס' רב יחסית) ובדקתי במכון שעשיתי את הטיפולים והם המליצו לעשות לייזר (מאחר ולא מדובר בשערות בודדות) או אפילציה אם אני רוצה- אבל הטיפולים האלה נורא כואבים ויקרים ואני לא רוצה לעשות אותם סתם אם התוצאה לא באמת תהיה טובה (כמו באזורים אחרים שעשיתי)
    רציתי לדעת אם יש טיפול אחר שאת יודעת עליו שיכול לעזור?

כמו כן, כבר כמה שנים שאני סובלת מפצעים שחורים באזור הסנטר. הייתי הולכת כל כמה חודשים לקוסמטיקאית שתוציא לי את השחורים באזור הנ"ל ועוד קצת שחורים במצח.
    היא אמרה לי שלדעתה מדובר במשהו הורמונלי מאחר ורק באזורים האלו היו שחורים (וברמה דיי גבוהה באזור הסנטר)
    אז הלכתי לרופא עור והוא הביא לי מרשם לבנזמיצין טופיקל ג'ל, ולמעשה מאז אני משתמשת במשחה עם הפסקות מידי פעם.
    אני מרגישה שזה הפחית את כמות השחורים, אך לא באמת פתר את הבעיות. ברגע שאני מפסיקה להשתמש שוב גודלים מלא שחורים.
    הלכתי לרופאת נשים כדי לבדוק אם מדובר בהורמונים לא תקינים, גם בגלל השיעור וגם בגלל הפצעים. היא עשתה לי בדיקת דם ואולטרסאונד אך לא נמצא משהו לא תקין.
    האם לדעתך כדאי לעשות שוב בדיקות?
    השיעור והפצעים ממש מפריעים לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור ופצעים

הוספת תגובה

• שיעור ופצעים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    14/09/2014

שלום הילה אקנה ושיעור יתר עשויים להופיע בו זמנית והם חלק משינויים ההורמונליים .
    שיער הפנים לעתים עקשן מאד ומחייב טיפולים רבים ,ולעתים יש תחושה מעיקה של " אין לזה סוף" .
    גם אם לא נמצאה בעיה הורמונלית ויש נטייה אישית , לייטשיר נחשב כלייזר מעולה
    אך אין הבטחה בשום טיפול לצמיתות .
    ממליצה לשלב אפילציה , לבדוק מול גינקולוג אם יש ציסטות בשחלות { שחלות פוליציסטיות } , אפשרות לגלולות לאיזון הורמונלי, המשך טיפול בפצעים .
    פטמות הם חלק ממערך האזורים ההורמונליים כמו הפנים ,אין מניעה לטיפול בלייזר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו