אודם ויובש בבית השחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם ויובש בבית השחי
    ימית
    15/09/2014

שלום,
    מזה כחודשיים יש לי אודם רב בבית השחי (בצד אחד). כל אזור בית השחי אדום, מעין פסים אדומים מאוד.
    לפני כשבועיים הייתי אצל רופאת עור שהמליצה להפסיק דאורדורנט (משתמשת בד"ר עור) ולמרוח פוליקוטן.
    המצב לא השתפר וכעת כל האיזור לא רק אדום, אלא גם יבש מאוד....מאוד.

1. ממה יכול לנבוע אודם שכזה (לדעתי זה לא מהדאורדורנט - מה גם שזה רק בצד אחד).
    2. לפני כשנה התחלתי טיפול לייזר בבית-השחי. לפני כחצי שנה גם היה לי אודם, (אם כי לא באותה צורה חריפה כמו בחודשים האחרונים) ואז רופאת עור אמרה שייתכן שזו כוויה מהלייזר. למרות שזה יצא לי כשבועיים אחרי הטיפול.

אשמח לשמוע את דעתך.
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודם ויובש בבית השחי

הוספת תגובה

• אודם ויובש בבית השחי - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    17/09/2014

לא נראה לי קשור ללייזר , לכול להיות שמדובר בדלקת עור עם פטרת וזה שלא הגיבה לפוליקולטן , לפנות לקבל תרופה אחרת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה

דנית
    17/09/2014

סבלתי מזה לתקופה מאוד ארוכה. הדבר היחידי שעזר לי זה דרמקומבין. המשחה ולא הג'ל- זה בצבע ירוק והג'ל בסגול. למרוח פעמיים ביום אחרי שמנקים את האזור, לא להתקמצן במריחה. מאחלת שזה יעבור לך מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו