מיצוק ושיפור מרקם העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיצוק ושיפור מרקם העור
    דינה
    21/09/2014

שלום רב קוראים לי דינה אני בת 28 לאחרונה החלטתי שאני מעוניינת לשפר את מרקם עורי ולמצק אותו וגם לשפר צלקות קטנות שנותרו מאקנה בעברי שמעתי על טכנולוגייה חדשה גלי רדיו 3 deep ואני יודעת שיש שני מכשירים מבית אנדימד שמטפלים בטכנולוגייה זאת לפי מה שהבנתי יש מכשיר שנקרא אנדימד פרו ועובדים איתו רופאים ויש מכשיר יותר חדש שנקרא אנדימד פיור גלוו ואיתו עובדות גם קוסמטיקאיות רפואיות אני לא מצליחה להבין האם יש הבדל בין המכשירים אם בכלל האם תוכלי להגיד לי בבקשה מה ההבדל בין שני המכשירים אם קיים כזה בכלל כי אני רוצה לקבל את התוצאות האפשריות הטובות ביותר ואינני יודעת באיזה מכשיר לבחור האם אחד המכשירים עדיף על השני מבחינת תוצאות או שאין הבדל תודה רבה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיצוק ושיפור מרקם העור

הוספת תגובה

• מיצוק ושיפור מרקם העור - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/09/2014

מכשיר של אנדימד הוא מכשיר מבוסס גלי רדיו אתו עושים מיצוק של העור , וגם פילינג איכותי .
    יש מכשירים לרופאים וגם לקוסמטיקאיות , ההבדל משמעותי באנרגיה גבוה בה משתמשים רופאים . החלטה אישית תלויה ביעוץ רפואי , מידת ההתאמה , והחלטה ותיאום ציפיות לתהליך , כך מחליטים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו