מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בישבןחייל בדוי22/09/2014
שלום
אני חייל וזה תקופה לא מפסיקים להופיע לי פצעיםעל הישבן
לפעמים הם קשים וכואביםמולפעמים חסרי משמעןת
מה הגורם ומה אפשר לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בישבן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר22/09/2014הפצעים שצילמת נראים כמו אקנה או הידרדניטיס סופורטיבה.
בשלב ראשון כדאי שתפנה לרופא עור בצבא לאבחנה וטיפול: יש תכשירים במריחה או כדורים שיכולים לעזור לניקוי העור. בנוסף תוכל לקבל הקלות בשירות הצבאי לשפר את הריפוי.
התזונה בצבא לא תמיד משפיעה לטובה: עדיף הרבה ירקות ופירות. לפעמים צריך להמנע ממזון שומני, שוקולד, פיצוחים, חלב פרה.
טיפול פוטודינמי יכול לרפא אקנה ולהקל על הידרדניטיס סופרטיבה ותוכל לקרוא עליו באתר של אסף הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתף
חייל בדוי27/09/2014שלום
משתף מהניסיון
בשבוע האחרון התקלחתי כל יום והשתמשתי בסבון לפגמי עור עם חומצה סיצילית, ומיד לאחר המקלחת שמתי טלק טיפולי. המצב יותר טוב עכשיו ואני חושב שתוך שבוע נוסף הכל יעבור
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בישבן
שמואל10/12/2014חטפתי משהו מאד דומה בטירונות בשבטה לפני 20 שנה. זה עדיין קיים. הבעיה מחמירה בתקופות שאני אוכל הרבה ג'אנק פוד ונהיית פחות חמורה כשאני אוכל מעט ובריא.
פעמיים הצלחתי כמעט להפטר מהבעיה (נשאר רק פצעון אחד) בעזרת דיאטה של 500 קלוריות ליום, אבל בשתי הפעמים נשברתי בסופו של דבר. הבעיה מחמירה בהדרגה וחוזרת לאותה רמת חומרה אחרי כמה חודשים. אני מתכוון להתחיל דיאטה דומה בעוד חודש. אספר פה אם זה עזר.
אני חי בחו"ל, והומאופט מקומי אמר לי שמדובר בזיהום בדם שמקורו בעקיצת חרק. הוא נתן לי טיפול שלא הצליח לפתור את הבעיה ואח"כ טען שהדרך היחידה לפתור את הבעיה בהומאופטיה תהיה למצוא את סוג החרק שעקץ אותי ולהוציא את התרופה ממנו. אם תצליח לפתור את הבעיה אנא ספר פה, כדי שאוכל לפנות למומחה שפתר את הבעיה עבורך.
אם אתה עדיין חייל, אני חושב שכדאי שתראה את הבעיה לרופא צבאי, כדי שיהיה תיעוד ותוכל אח"כ לתבוע את הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)