נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    שוקי
    13/10/2014

שלום אני בחורה בת 23 בריאה לחלוטין.
    לפני כשנה עשיתי טראומה לשיער שלי ע״י חימצון וגוונים והבהרה, מאז שערי לא מפסיק לנשור והידלדל ב30% לפחות. אין לי התקרחויות או מפרצים פשוט השיער ניהיה דליל ונשבר. שמעתי על מינוקסי דיל , האם אפשר להשתמש בזה חופשי בלי בעיה גם אם אין לי קרחות רק בשביל לעבות את השיער? ולזרז את צמיחתו? האם זה לא מזיק?
    ואם כן איזה? מינוקסי דיל 2 או 5? וכמה פעמים בשבוע/ביום.
    אודה לך על התשובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/10/2014

מינוקסי היא תרופת מדף להצמחת שיער יעילה מאד, אופן השימוש מצוין על הקופסא, יש להימנע מלמרוח קרוב למצח , מינימום משך טיפול 6 חודשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

שוקי
    13/10/2014

אין שום בעיה להשתמש בזה?
    לא יגרום נזק לאנשים מסויימים או תופעות לוואי של תגובה הפוכה- נשירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/10/2014

בעיקרון אין בעיה תרופות וגם תרופות מדף יכולות לעזור לאחר מאד ולאחר פחות לכן צריך לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוקסי

שוקי
    22/10/2014

היי דוקטור באמת קניתי את המינוקסי דיל 2.
    עכשיו כמו שציינתי בפניך אין לי התרקחויות רק יש נשירה והשיער קצת דליל, אמורים להשפריץ על האזור המקריח ואין לי כזה.. אז פשוט סתם להשפריץ מהספריי על השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו