מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים ויובש בידייםאוהד28/10/2014
שלום,
יש לי פצעים ויובש בידיים כבר מעל שנה, הייתי אצל 3 רופאים השתמשתי במשחות שונות כולל פטריון ללא הצלחה, כולם אמרו לי שזה משהו עונתי אבל זה נמשך כבר שנה.
תיאור הבעיה - כל חודש באופן מחזורי מופיעים לי באצבעות של הידיים שלפוחיות קטנטנות שלאחא מכן נהפכות למוגלתיות ואז ליובש חריף ומשם העור מתקלף וחוזר חלילה, כל התהליך נמשך כחודש וחוזר על עצמו כבר שנה.
ניסיתי קרמים,משחות ותכשירים ללא הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ויובש בידיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן31/10/2014טסטים לאלרגיה , + מזון גורמים סביבתיים , בדיקה לפטריות מהנגעים , וביופסיה זה הבירור המתבקש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבון חלב עיזים של ama lurra
דליה06/11/2014אני לא מתיימר לפתור לך בעיה שכמה רופאי עור לא הצליחו אבל אצלי עובד מעולה סבון מוצק מיוחד (עבודת יד) של חברה ישראלית שנקראת ama lurra - אמה לורה. נראה לי שאתה צריך הרבה לחות כל הזמן וכעת זאת התקופה הכי יבשה בשנה וכמובן לעשות את כל הבדיקות הנדרשות - אלרגיה וכו'. ואולי להחליף קרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)