PDL (Pulse Dye Laser

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PDL (Pulse Dye Laser
    לי
    27/05/2007

שלום רב
    האם הטיפול בלייזר PDL (Pulse Dye Laser יעיל לאקנה? אשמח לחוות דעתכם שכן הטיפול הוצע לי כתחילף לנטילת ראוקוטן. האם זה אכן משפר מצב, או שהכל חוזר ברגע שמפסיקים? האם זה מסוכן?(מבחינת כוויות וצלקות) תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PDL (Pulse Dye Laser

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    28/05/2007

הטיפול המומלץ הוא אור כחול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כחול

לי
    02/06/2007

איך זה נקרא באנגלית? (אני לא גרה בארץ) הרופאה כאן אמרה שפוטותרפיה טוב לפסוריאזיס יותר. אני קצת מבולבלת. אשמח גם אם תפרט לגבי הסכנות של כויות וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור כחול

ד''ר מיכאל שוחט
    07/06/2007

לא ברור אם את מתענינת לגבי אקנה או פסוריאזיס מדובר בשתי מחלות שונות והטיפול שונה לגבי אקנה כל טיפול באור נקרא פוטוטרפיה השאלה מה אורך הגל המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו