מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפשפתדנידין21/11/2014
שלום אני גבר בן 39 שסובל משפשפשת מטרידה ועקשנית באזור המפשעה וגם על חלק מעור האשכים. הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי פלוקנזול בכדורים ומשחה. שאלתי היא האם מותר לי לקיים יחסים עם אשתי שבהריון מבלי להדביק אותה וחלילה לפגוע בעובר כי אין על אבר המין עצמו שום שפשפשת או גירוד רק על האיזור מסביב. מתי כן אפשר לקיין יחסים עם האישה בהריון רק בסוף הטיפול כשכל התופעה נעלמה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/11/2014בעקרון שפשפת היא דלקת פטריתית ממוקדת בדרך כלל אינה מדביקה ואין מניעה מיחסים , יש להתייעץ עם הרופא המטפל לכמה קיבלת טיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
דנידין21/11/2014שלום לך , תודה על התשובה, קיבלתי טיפול ל-3 שבועות 2 כדורים בשבוע, אובחנתי כנראה מדובר בקנדידה
השאלה האם אני צריך לחכות עד שהקנדידה הפנימית תעלם , או שמספיק שהסימפטומים החיצוניים יעלמו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)