שפשפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפשפת
    דנידין
    21/11/2014

שלום אני גבר בן 39 שסובל משפשפשת מטרידה ועקשנית באזור המפשעה וגם על חלק מעור האשכים. הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי פלוקנזול בכדורים ומשחה. שאלתי היא האם מותר לי לקיים יחסים עם אשתי שבהריון מבלי להדביק אותה וחלילה לפגוע בעובר כי אין על אבר המין עצמו שום שפשפשת או גירוד רק על האיזור מסביב. מתי כן אפשר לקיין יחסים עם האישה בהריון רק בסוף הטיפול כשכל התופעה נעלמה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפשפת

הוספת תגובה

• שפשפת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/11/2014

בעקרון שפשפת היא דלקת פטריתית ממוקדת בדרך כלל אינה מדביקה ואין מניעה מיחסים , יש להתייעץ עם הרופא המטפל לכמה קיבלת טיפול .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עוד שאלה

דנידין
    21/11/2014

שלום לך , תודה על התשובה, קיבלתי טיפול ל-3 שבועות 2 כדורים בשבוע, אובחנתי כנראה מדובר בקנדידה
    השאלה האם אני צריך לחכות עד שהקנדידה הפנימית תעלם , או שמספיק שהסימפטומים החיצוניים יעלמו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו