שיער שמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער שמן
    גיטה
    27/11/2014

שלום. כבר תקופה ארוכה (להערכתי כשנתיים לפחות) השיער שלי הפך לשומני במידה שעליי לחפןף את השיער יום יום. ביום החפיפה הוא נראה נפלא ולמוחורת כבר שמן. התייעצתי לאחרונה עם רופא עור, שמבלי להביט על הראש שלי מייד קבע שישי לי בעיה ,שאיני זוכרת את שמה ,ורשם לי שמפו "סבוסל". לפני שאשתמש רציתי לשמוע עוד מה יכול להיות ההסבר לתופעה וכן מעט הסבר על התרחיף שנשמע לי מעט מאיים. תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער שמן

הוספת תגובה

• שיער שמן - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    29/11/2014

שיער הקרקפת בכל עת יכול להפריש הפרשה יתר של חלב { חומר הסיכה המופרש מבלוטת החלב שחובקת את השערה בדרכה לעור} , שינוי זה לעתים הוא הורמונלי, מטבולי , וגם מזג אויר , מתח ,כדאי לבדוק מספר שמונים ביניהם גם סבובל .
    הסיבות לא תמיד ידועות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שחופפים יותר ככה השיער יותר שומ

אסתי
    23/04/2015

שומני....תנסי להפחית את כמות החפיפות בהדרגה בשמפו בליsls וזה תורם קצת לתופעת השומניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו