רואקוטן פעם שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן פעם שנייה
    אבנר
    20/12/2014

שלום,

אני בן 27, שוקל 70 ק"ג, לוקח רואקוטן פעם שנייה(פעם אחרונה שלקחתי היה בתקופת הצבא) עבור אקנה בגב, מבקש לציין כי מצב האקנה בגב לא נורא אך למרות זאת האקנה ממשיכה לצמוח מדי יום. על פי המלצתה של הרופא שלי קיבלתי מינון של כ-40 מ"ג למשך שלושה חודשים, מקריאה באינטרנט ראיתי שצריך מינון של 120 מ"ג לכל ק"ג כך שהכמות המינמלית שאני צריך היא 8400 ק"ג, שאלתי היא-האם הכמות שאני אקח לשלושה חודשים לא קטנה מדי ועלולה לגרום להופעת האקנה מחדש? האם צריך לקחת גם בפעם השנייה את הכמות המינמלית של ה-120 מ"ג לק"ג? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן פעם שנייה

הוספת תגובה

• רואקוטן פעם שנייה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/12/2014

שיקולים רפואיים לקבלת רואקוטאן קשורים ם לפרמטרים לפי החלטת הרופא עור ,, המינון אכן מינון מצטבר אך היו שינויים רבים במינון המקובל לפי חומרת נאקנה , סוג העור , דלקת העור ועוד . בעבר היו גישות אחרות ומינון החומר אינה משקףאת איכות הטיפול ולא את משך הטיפול .
    אקנה יכול לצאת גם תחת טיפול ברואקוטאן ולכן יש לשל בין טיפולים סיסטמיים לחיצוניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו