פרופסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסיה
    אור
    06/01/2015

ערב טוב אני לוקח כבר שבועיים כדור פרופסיה שהרופא עור נתן לי ורציתי לדעת בבקשה שתי דברים לגבי זה..1. כבר כמה ימים יש לי בעיות בשינה בלילה האם זה יכול להיות מיזה או זה מקרי ו2. תוך כמה זמן רואים תוצאות ראשוניות מלקיחת הכדור..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופסיה

הוספת תגובה

• דולגתי

אור
    12/01/2015

אשמח לתגובה..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסיה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    16/01/2015

לידיעתי, בעלון של החברה לא מופיעה תופעת לואי של בעיות בשינה. יחד עם זה בפורומים שונים מופיעות תלונות של מטופלים על תופעות כגון עיפות ואפילו דיכאון. קשה מאד לדעת אם זה נגרם בגלל התרופה כי אלו תלונות נפוצות גם באוכלוסיה שלא לוקחת כדורים. יש אנשים שיש להם תגובה מיוחדת אישית לתרופות, ואם הפרעות השינה לא קרו לפני שהתחלת עם פרופציה, עדיף להיות זהיר. תנסה לתקופה להפסיק פרופסיה ותראה אם זה עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסיה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    25/01/2015

פרופסיה לא קשורה לשינה
    6 חודשים נוטלים את הכדור כל יום , התוצאה מתחילה רק בשלב זה והלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו