קילוף עור באצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילוף עור באצבעות
    דוד
    13/02/2015

שלום רב הבן שלי בן ה3 מזה כשבוע יש לו קילוף בעור באצבעות וקצת במפשעה
    רציתי לציין שהיתה לו פריחה מוזרה על כול הגוף לפני כשבוע ונעלמה אחרי שלושה ימים בלי חום רופא המשפחה חשד במחלת השונית משטח הגרון היה מתקין אבקש ברמה המקצועית כרופא לתת לי אולי הסבר מה יכול להיות סיבת הופעת הקיפוף באצבעות בלבד ואיזה בדיקות דם אולי לויטמינים או לשלילת זיהום היתה ממליץ וכמובן אם יש איזה משהו טיפולי כSOS שיכול לעוזר כי הוא מקלף וזה מתפשת כול יום אבקש תשובה בהקדם ברשותך תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילוף עור באצבעות

הוספת תגובה

• קילוף עור באצבעות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/02/2015

ממליצה לפנות לרופא עור לקבלת אבחנה לבדוק מה אופי הקילוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוף עור באצבעות

דוד
    14/02/2015

שלום רב אני מצפה לתשובה קצת יותר מקצועית מהאתר כמובן שאני יודע שאני יכול לפנות עם בני לרופא עור או כול רופה משפחה אבל הגעתי לפה לשאול חוות דעת נוספת מקצועית עם תשובה יותר רצינית מללכת לרופא עור תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוף עור באצבעות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    14/02/2015

יש סיבות רבות להתקלפות של העור ולכן נדרשת אבחנה מיקצועית הכוונה בפורום היא החשובה כי אין אפשרות לבדוק אינטרנטית את היילד. וחשוב לקבל טיפול מקצועי ממליצה בכל זאת לפנות זה יחסוך מתח מיותר אצלך ושרות טוב לילד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו