מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילוף עור באצבעותדוד13/02/2015
שלום רב הבן שלי בן ה3 מזה כשבוע יש לו קילוף בעור באצבעות וקצת במפשעה
רציתי לציין שהיתה לו פריחה מוזרה על כול הגוף לפני כשבוע ונעלמה אחרי שלושה ימים בלי חום רופא המשפחה חשד במחלת השונית משטח הגרון היה מתקין אבקש ברמה המקצועית כרופא לתת לי אולי הסבר מה יכול להיות סיבת הופעת הקיפוף באצבעות בלבד ואיזה בדיקות דם אולי לויטמינים או לשלילת זיהום היתה ממליץ וכמובן אם יש איזה משהו טיפולי כSOS שיכול לעוזר כי הוא מקלף וזה מתפשת כול יום אבקש תשובה בהקדם ברשותך תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף עור באצבעות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן13/02/2015ממליצה לפנות לרופא עור לקבלת אבחנה לבדוק מה אופי הקילוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוף עור באצבעות
דוד14/02/2015שלום רב אני מצפה לתשובה קצת יותר מקצועית מהאתר כמובן שאני יודע שאני יכול לפנות עם בני לרופא עור או כול רופה משפחה אבל הגעתי לפה לשאול חוות דעת נוספת מקצועית עם תשובה יותר רצינית מללכת לרופא עור תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוף עור באצבעות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/02/2015יש סיבות רבות להתקלפות של העור ולכן נדרשת אבחנה מיקצועית הכוונה בפורום היא החשובה כי אין אפשרות לבדוק אינטרנטית את היילד. וחשוב לקבל טיפול מקצועי ממליצה בכל זאת לפנות זה יחסוך מתח מיותר אצלך ושרות טוב לילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)