צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    מיקי
    02/03/2015

שלום רב קוראים לי מיקי אני בן 25 ונותרו לי צלקות קטנות שנראות כמו נקבוביות פעורות מאקנה בעברי בגיל ההתבגרות האקנה חלף לאחר טיפול ברואקוטן בערך בגיל 17 אציין ואומר שהצלקות די קלות לדעתי אני שם לב אליהם רק אם אני מסתכל ממש מקרוב ובתאורות מסויימות שמעתי על טיפול שנותן תוצאות טובות לצלקות מסוג זה טיפולי גלי רדיו במכשיר שנקרא אנדימד אוכל בבקשה לקבל קצת פרטים על טיפול זה האם הוא באמת טוב ויעיל כמו שמתארים אותו כמו כן בכמה טיפולים במכשיר יש צורך לקבלת תוצאות מקסימליות תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    04/03/2015

אנדימד היא מכונת המבוססת על טיפול בגלי רדיו רשתיים , תוצרת ישראל , הטיפול מתבצע במרפאה , מדובר בפילינג המשפר את צלקות האקנה { לא מעלים אין אפשרות להעלים בשום דרך צלקות כי יש גם מרכיב גנטי ביכולת ריפוי פצעים }
    הטיפול מתבצע 4-5 פעמים אחת לחודש , תוצאות טובות מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

א
    18/04/2015

האם טיפול להעלמת צלקות עלול לעורר ויטיליגו בפנים? יש לי כתמי ויטיליגו בגוף, מחפשת טיפול מתאים לפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו