צלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה
    רותם
    03/03/2015

שלום,
    יש לי מעט צלקות אקנה באזור הלחיים, בהתחלה הם היו בלתי נראות כמעט עד שהתחלתי לנסות ל"רפא" אותן בעזרת טיפול כמו גלי רדיו RF ומזותרפיה אצל קוסמטיקאית מוסמכת, פשוט הזוי- נוספו רק עוד חריצים!!!
    ניגשתי לרופאת עור שלי דוקטור מאיה ארנבורג והיא נתנה לי את המשחה אדפרין, עד כמה משחה זו יכולה לעזור למקרה כזה? ואיך זה הגיוני שהטיפולים יצרו עוד צלקות רק במקום לטפל? ממש מתוסכלת ומצטערת שנגעתי בעור מההתחלה...

תודה מראש על התגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות אקנה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    04/03/2015

טכנולוגיה של גלי רדיו אכן עוזרת לשפר צלקות ,לא ברור איזה טיפול עשית ?
    מזוטוראפיה היא החדרה של חומרים בעזרת מחט עדינה לשיפור מרקם העור ,
    לגבי אדפרין משמה מצוינת המשפרת את בנית הקולגן בעור , יש למרוח בערב לחודשים רבים עם הרבה סבלנות זה עוזר .
    לפני כל טיפול ממליצה לפנות למספר מקומות לקבל הסבר ותיאום ציפיות , ולדבר עם הצוות להבין את מהות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקות אקנה

מיקי
    06/03/2015

שלום רב קודם כל תודה רבה לד"ר מוניקה על התשובה המפורטת אשמח מאוד אם תוכלי בבקשה להסביר לי למה התכוונת כשדיברת על המרכיב הגנטי שבריפוי פצעים אני מודע לזה שאי אפשר להעלים צלקות אלא רק לשפר אותן אך לא הבנתי את הקשר בין זה לבין זה שיש מרכיב גנטי בריפוי פצעים ועוד שאלה אחת חשובה בבקשה ממך ציינת בתשובתך שיש צורך ב4-5 טיפולים במכשיר האנדימד לטיפול בצלקות אם מבצעים יותר מ5 טיפולים במכשיר האם זה יכול לשפר את התוצאות או ש5 טיפולים זה המקסימום שניתן לעשות מבחינת תוצאות אני שואל כי אני ממש לפני תחילת הטיפולים ואני מעוניין לקבל תוצאות מקסימליות מה גם שכל טיפול הוא די יקר ואני לא רוצה לעשות סתם יותר ממה שצריך בגלל זה אני מעוניין לדעת מבחינת כמות הטיפולים מה הכמות המקסימלית שלאחרייה לא ניתן יותר להשיג שיפור בצלקות תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו