זינדקלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זינדקלין
    מירית
    29/03/2015

שלום דוקטור, אני בת 22 סובלת מאקנה קל בפנים. קיבלתי מרופא עור זינדקלין ג'ל 1% למרוח כל לילה למשך 3 חודשים, ומינוציקלין 100 לקחת פעם ביום למשך 3 חודשים.
    רציתי לשאול מספר שאלות, אני מורחת את הג'ל בלילה והוא מגרד ושורף לי מאוד לאחר כמה דקות, האם זה אמור להיות ככה?
    לגבי האנטיביוטיקה, האם אסור להיחשף לשמש רק באזור הפנים או באופן כללי?
    האם מותר ליטול אותה יחד עם כדורים ללחץ דם ונשימה בגבהים? (בעוד כחודשיים מטפסת על הר גבוה למשך שבוע)
    האם מותר לעשות טיפול לייזר להסרת שיער (ידיים ורגליים) בזמן שאני נוטלת את האנטיביוטיקה?
    נהיו לי יובש ופצעים בשפתיים, האם זו יכולה להיות תופעת לוואי של הג'ל או הכדורים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זינדקלין

הוספת תגובה

• עוד משהו...

מירית
    29/03/2015

הבנתי שאסור לקחת מיניציקלין עם מוצרי חלב. אפשר לדעת בבקשה כמה שעות לפני ואחרי נטילת הכדור מומלץ לא לאכול מוצרי חלב? תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו... - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    29/03/2015

לקחת שעה לפני מוצרי חלב, או שעתיים אחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זינדקלין - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    29/03/2015

לרוב ג'ל זינדקלין לא שורף. תנסי להפחית ל3 בשבוע כמות קטנה ביותר ואם זה לא עוזר כדאי להחליף את התרופה.
    היובש לא קשור לתרופות שצינת, אלא אם יש אלרגיה.
    בזמן מינוציקלין להמנע משמש בכל הגוף, וגם מטיפולי לייזר.
    לא ידוע לי על בעיה בטיפוס גבהים אבל תבררי טלפונית במרכז לתרופות אסף הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו