פצע שאינו ממהר להתרפא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שאינו ממהר להתרפא
    אורית
    12/04/2015

שלום שמי אורית
    בת 39 ברקע בעיה בבלוטת תירס ותסמונת המעי הרגיז
    ובעיה נוירולוגית קלה מוקדי דלקת בחומר הלבן בראש הולכת בעזרת הליכון

לפני חודשיים התחלתי לסבול מזיהום ודלקת בשוק רגל ימין פניתי מספר פעמים לרופא תורן ואחות קופת חולים ללא שיפור עקב החמרה פניתי למיון מהיר איכלוב שם אובחן שמדובר בכיב קטן בקוטר 1 סנטימטר על החלק של קרסול טופלתי בבקטרובן ואפלומיצין המליצו על חבישה מקומית עם גרנופלקס לאחר מספר שבועות הייתה הטבה אבל הדלקת והכאבים ואזור היו עדיין אדומים לאחר תקופה של הפרשות של מוגלה רבות מאזור הכיב נסגר אבל הנפיחות ואודם נשאר נסתי לעשות טיפול של אמבטיות מלח + מים ללא שיפור ואף לאחרונה לפני פסח התחילו כאבי גב תחתון מקרין ומושך את הרגל ימין נהיית מעיין חולשה של הרגל
    והברך מתקפלת בזמן הליכה קרה לי מספר פעמים שהלכתי ברחוב למזלי הלכתי עם הליכון בגלל הבעיה הנוירולוגית שממנה אני סובלת אחרת היית נופלת
    והפצע נעשה יותר אדמומי ונפוח והתחיל לכאוב שוב וממש יום לפני ערב פסח
    פניתי למיון מהיר איכלוב פעם נוספת ונתנו לי טיפול אנטיביוטיקה ל שישה שבעה ימים
    הטבה חלקית אבל אין רפוי לגמרי של האזור אף פעם האזור לא נרפא לגמרי
    משום מה ? היו מקרים בעבר של דלקות וכו שהצליחו לעבור בשטיפה של מי מלח ומים אמבטיות משחות וכו
    בבדיקות דם שנעשו לי במיון crp 10.18 אז הרופאה אומרת לי שנתנו אנטביוטיקה
    אבל למרות הכל זה לא ממש עזר יש הקלה מאוד קלה בכאבים ובצריבה אבל כעת זה שוב מתחיל לחזור ואף פעם לא מתרפא
    מה דעתך על זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שאינו ממהר להתרפא

הוספת תגובה

• פצע שאינו ממהר להתרפא - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    13/04/2015

כדאי לפנות לרופא שמתמקד בריפוי פצעים כרוניים כגון דר' טופז מוריס לפני שהמצב יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצה שאינו מתרפא

אורית
    13/04/2015

שלום זאת שוב אורית
    תודה רבה על ההצעה לפניה לד"ר טופס מוריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו