נטייה לסימני מתיחה, והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטייה לסימני מתיחה, והריון
    פני
    13/04/2015

שלום,
    אני בת 24 במשקל תקין (52 ק"ג, 160 ס"מ) כל חיי הייתי במשקל תקין עם עליות וירידות בטווח של 3 ק"ג פלוס או מינוס. ובכל זאת- הירכיים והשדיים שלי מלאות סימני מתיחה עדינים ולבנים ובשדיים אני יכולה להרגיש אותם כמו תבליט בעיקר בחלק העליון...
    אני עוסקת בפעילות גופנית (גם למחייתי) אוכלת בריא ולא נחשפת לשמש יותר מדי.
    השאלה שלי- האם בהריון המתוכנן אני פשוט אתבקע לי? ראיתי תמונות מזעזעות ברשת... מאד מפחדת מזה, אני נכנסת לדיכאון רק מלחשוב על זה, אם כבר עכשיו יש לי סימנים- מה יהיה על העור העדין שלי בהריון? והבטן השטוחה והשרירית שהשקעתי בה ולא באה בקלות בכלל... ממש מפחדת שבעלי ייגעל מזה. יש דרך למנוע את זה חוץ מלשכור שירותי אם פונדקאית ? אני באמת שואלת, גם את הרופאים וגם את הנשים שקוראות... עזרו לי להפסיק לפחד מההריון... מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נטייה לסימני מתיחה, והריון - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/04/2015

סימני מתיחה הם חלק מהשינויים שחלים בגופינו נשים וגברים .כחלק ממנגנון של הרקמה התת עורית יש שברים בחומרים המעניקים גמישות לעור, ולכן סימני מתיחה מתחילים כבר בגיל ההתבגרות . את עושה מאמצים רבים לשמור על העור ועם זאת
    ללדת תינוק זה תהליך יוצא דופן מכל הבחינות .
    לא חושבת שיש מקום לדאגה כזו כי יש דברים שתלויים בך ואחרים לא .
    ואין לדעת מה יהיה ובעצם הריון יכול להיות נהדר , ללא תופעות כמו אלו שציינת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

פני
    13/04/2015

תודה דוקטור על המענה המהיר והמרגיע,
    אני בכל זאת רוצה לשאול אותך- יש משהו שאני יכולה לעשות תוך כדי ההריון? לפני? משהו שיעזור הגנטיקה הגרועה שלי?
    אני מוכנה לשמוע גם על רפואה אסתטית כפיתרון...
    שוב, תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/04/2015

את יכולה שמור על מקל , פעילות ספורטיבית אכילה מאוזנת ושילוב של יוגה , , לא הייתה חושבת שהגנטיקה גרועה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטייה לסימני מתיחה, והריון - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/04/2015

סימני מתיחה הם חלק מהשינויים שחלים בגופינו נשים וגברים .כחלק ממנגנון של הרקמה התת עורית יש שברים בחומרים המעניקים גמישות לעור, ולכן סימני מתיחה מתחילים כבר בגיל ההתבגרות . את עושה מאמצים רבים לשמור על העור ועם זאת
    ללדת תינוק זה תהליך יוצא דופן מכל הבחינות .
    לא חושבת שיש מקום לדאגה כזו כי יש דברים שתלויים בך ואחרים לא .
    ואין לדעת מה יהיה ובעצם הריון יכול להיות נהדר , ללא תופעות כמו אלו שציינת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר למרוח שמן קוקוס טבעי כדי לרכך

אסתי
    23/04/2015

את העור וכך הסימנים יראו פחות כ"שברים" ..או חמאת שיאה 100%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו