מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים בחלק הפנימי של הירךאסתי23/04/2015
שלום אשמח לעזרה משום שאני מתביישת לגשת למרפאה...
היה לי פעם כתם אחד בהיר בצבע עור(תמיד הנחתי שזאת צלקת מבעבועות רוח שהיו לי)כמו בתמונה בחלק הפנימי של הירך קרוב למפשעה...אחרי יום חם מאוד הוא ניהיה אדום וגדול יותר והופיעו עוד כמה כתמים זהים באותו איזור...סך הכל כ5 כתמים קטנים ואחד גדול בקוטר של סמ' 1..
שמתי על זה קצת ספריי טבעי נגד עקיצות וזה נרגע קצת...
מה הכתמים האלה ?והאם יש טיפול שיעלמו
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בחלק הפנימי של הירך - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר26/04/2015לפי מה שאני רואה בתמונה אלו כתמים שלא ניתן להסיר. זה כמובן במגבלה שלא בדקתי אותם, לפעמים הבדיקה מוסיפה מידע שמשנה את הגישה. לכן מומלץ בדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אולי טיפול של טשטוש או ממה הם
אסתי27/04/2015יכולים להגרם?הכתמים בגודל של אפונה בערך
בנוסף רציתי לשאול האם יש דרכים להבהיר את השפשופים החומים שנוצרים במפשעות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה הכתמים נמצאים באיזור אינטימי
אסתי10/05/2015כדאי לגשת לרופא/ת עור או רופאת הנשים שלי?
הופיעו לי מספר כתמים בצורה זהה לזאת על הישבן ...נראה כמו פטריה ...הם ורודים כרגע...מתביישת לגשת לרופא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)