הופעת כתמים פתאומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת כתמים פתאומיים
    אני
    25/04/2015

שלום,
    בת 41, בעלת עור עדין ומעורב (נוטה ליובש בצדדים, שמן באזור ה-T). מגיל 35 פתאום הופיעה לי אקנה ברמה של אדמומיות ופצעונים שמופיעים לפני מחזור, ורודים וכואבים, לא מוגלתיים חמורים (לא סבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות). מטפלת בעור באופן שוטף בניקוי ע"י תרחיץ או ג'ל גרגירים עדין + מריחת קרם לחות לא שומני.
    בשנה האחרונה התחלתי לסבול יותר מיובש בפנים, והתחלתי למרוח יותר קרם לחות.
    הבעיה - לפני כמה ימים קמתי בבוקר בתחושת עקצוץ וצריבה וגיליתי לפתע שני כתמים חומים בהירים על שתי הלחיים בחלק העליון. הבדל הפיגמנטציה נראה בבירור. האזור רגיש עם תחושת חום מקומי ומרגיש כמו כוויה למרות שלא נחשפתי לשמש בימים שקדמו לכך בכלל. לא שיניתי שום דבר הורמונלי, תזונתי וכו'.
    התור שלי לרופא רחוק וזה מאד מפריע לי תחושתית ואסתטית. קרם פנים לא עוזר. כעת אני מורחת קצת ג'ל אלוורה. מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת כתמים פתאומיים

הוספת תגובה

• הופעת כתמים פתאומיים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    25/04/2015

כתמי עור יכולים להופיע כמעט בכל זמן נתון , מסיבות הורמונליות , מטבוליות , שמש ,גנטיקה .
    ללא כל קשר לתחזוקה או לשגרת הטיפוח שלך , ממליצה בשלב זה לא למרוח חומרים שונים עד שאין לך אבחנה .
    לאחר אבחנה נפתחות אפשרויות טיפול ולעתים הלחץ מניב תוצאות הפוכות .
    המתיני בסבלנות למומחה עור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לאקנה -

אלי
    28/04/2015

טוב, אני לא מתיימרת לפתור לך בעיה שרק רופא עור שמכיר אותך ויראה את הפנים יפתור אבל לפצעי בגרות יש פתרון מעולה. הבת שלי השתמשה בטינאייג' של מורז, משחה שמייבשת את הפצע במהירות, פועלת לשיקום העור וגם פועלת נגד הדלקת. זה ברור שאם לא מטפלים באקנה, יכולות להופיע צלקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו