עור פנים יבש מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור פנים יבש מאד
    נעמי
    26/04/2015

אני סובלת מיובש כרוני בפנים, במיוחד באיזור הפה. נוטלת קפסולות ויטמין E ושותה הרבה מים, אך זה לא מספיק. האם יש בקופות החולים קרם פנים רפואי לעור יבש מאד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור פנים יבש מאד

הוספת תגובה

• עור פנים יבש מאד - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    26/04/2015

יש קרמים רבים לעור יבש בבתי המרקחת כגון א-דרמה. יש גם קרמים טיפוליים על בסיס צמחי כגון אובליפיחה. כאשר היובש קשה, חשוב גם שהסבון לא יגרום נזק או גירוי ועדיף סבונים ללא SLS ופראבנים (תפוח, ממי קר). כל המוצרים האלו ואחרים דומים נמצאים בבתי מרקחת, וכדאי להתיעץ עם הרוקח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרוקח המליץ לי על תחליב

אני
    28/04/2015

בשם לקטופיל-כתוב על האריזה שזה ללא SLS..כמה פעמים ביום מומלץ להשתמש? האם למרוח עוד משהו לאחר השימוש במצב של עור מגורה ורגיש?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרוקח המליץ לי על תחליב - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    01/05/2015

תשתמשי 3 פעמים ביום ותבדקי אם זה עוזר תוך מספר שבועות. תוכלי בהמשך לנסות תכשירים אחרים ולהשוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי שחוץ מקרמים יש גם

לילי
    03/05/2015

תוספים שעוזרים ליובש מהסוג הזה ובכלל לעור הפנים... אולי כדאי לטפל בבעיה מבפנים מה שנקרא ולא רק חיצונית על ידי קרמים.
    מעניין אותי אם שמעת על סיליצאה ביוטי שמבוסס על צורן (מינרל)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו