מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא עניתם לי....ציפורה29/04/2008
האם שאלתי אינה רלוונטית לפורום? חשוב לי לקבל תשובה מאנשי מקצוע!
שאלתי:
שלום.
רופא השיניים שלי הציע לי טיפול בבוטוקס ומילוי הקמטים מצידי הפה ברסיטאלן (?). מצד אחד זה נראה לי קצת משונה, אבל מצד שני מדובר ברופא מדהים עם ידי זהב. הוא גם הסביר לי שרופאי שיניים מכירים טוב מאוד את השרירים, העצבים וכלי הדם בפנים, שלא לדבר על זה שהם מזריקים על בסיס קבוע (הרדמות). ושרופא שיניים לומד קודם לא מעט רפואה כללית ולדעתו זה הכי טבעי בעולם שרופאי שיניים יעסקו בזה...
מה דעתכם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס
ד''ר צחי שלקוביץ06/05/2008עינת שלום
אין לשאלתך תשובה גורפת ויש להתייחס לכל מקרה לגופו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ
www.derma.md* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא שיניים הוא לא רופא!
מני06/05/2008עינת היקרה,זה נראה לך רציני ללכת לרופא שיניים להזריק לפנים בוטוקס ???? אז הרופא שיניים שלי אמר לי שהוא לא היה מעיז להזריק למישהי לפנים וזה אומר לך הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטקוס
ד''ר מיכאל שוחט08/05/2008במידה והרופא עבר הכשרה לטיפול והטיפול מהווה חלק משיקום אזור הפה והרופא מבוטח עיי הביטוח הרפואי לפרוצדורה הספציפית ניתן לקבל את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)