לא עניתם לי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עניתם לי....
    ציפורה
    29/04/2008

האם שאלתי אינה רלוונטית לפורום? חשוב לי לקבל תשובה מאנשי מקצוע!
    שאלתי:
    שלום.
    רופא השיניים שלי הציע לי טיפול בבוטוקס ומילוי הקמטים מצידי הפה ברסיטאלן (?). מצד אחד זה נראה לי קצת משונה, אבל מצד שני מדובר ברופא מדהים עם ידי זהב. הוא גם הסביר לי שרופאי שיניים מכירים טוב מאוד את השרירים, העצבים וכלי הדם בפנים, שלא לדבר על זה שהם מזריקים על בסיס קבוע (הרדמות). ושרופא שיניים לומד קודם לא מעט רפואה כללית ולדעתו זה הכי טבעי בעולם שרופאי שיניים יעסקו בזה...
    מה דעתכם?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עניתם לי....

הוספת תגובה

• בוטוקס

ד''ר צחי שלקוביץ
    06/05/2008

עינת שלום
    אין לשאלתך תשובה גורפת ויש להתייחס לכל מקרה לגופו.
    בברכה
    ד"ר שלקוביץ
    www.derma.md

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא שיניים הוא לא רופא!

מני
    06/05/2008

עינת היקרה,זה נראה לך רציני ללכת לרופא שיניים להזריק לפנים בוטוקס ???? אז הרופא שיניים שלי אמר לי שהוא לא היה מעיז להזריק למישהי לפנים וזה אומר לך הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוטקוס

ד''ר מיכאל שוחט
    08/05/2008

במידה והרופא עבר הכשרה לטיפול והטיפול מהווה חלק משיקום אזור הפה והרופא מבוטח עיי הביטוח הרפואי לפרוצדורה הספציפית ניתן לקבל את הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו