מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טבליות סטרונג היירלשבנסב01/05/2015
שלום, אני סובלת מנשירה בשיער, הוא מאוד דליל וכבר הרבה זמן הוא לא אורך לי. לפני יותר מחצי שנה ההמוגלובין שלי היה מאוד נמוך והייתי אנמית בגלל שהייתי מאבדת כמויות גדולות של דם בווסת, אחרי הבדיקות התחלתי לקחת כדורי ברזל של פריפול ולאחר כמה זמן עשיתי בדיקות דם והן יצאו תקינות (חשוב לציין שאני כבר לא לוקחת ברזל), אני אוכלת כמו שצריך ואני יודעת שיש לי נשירה בשיער כי הייתי עם תוספות שיער והדבק שנשאר לי מהתוספות גרם לנשירה חמורה, השיער שלי נהיה דק ודליל כתוצאה ממחליקים שהייתי עושה בשיער במשך שנים. הלכתי לבית מרקחת והרופאה נתנה לי טבליות של חברת life שנקראות ״סטרונג הייר״. רציתי לשאול כמה שאלות: האם הכדורים גורמים לשיעור יתר והאם יש להם תופעות לוואי אחרות?
אם אני משתמשת בגלולות ובאותו זמן לוקחת את הכדורים זה בסדר?
אם אתחיל לקחת שוב ברזל אני יכולה לוותר על הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבליות סטרונג הייר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/05/2015איני מכירה ספציפית את הכדורים של לייף אבל רוב הכדורים לשיער מכילים תוספי מזון ויטמינים ומינרלים. לא צריך להיות בעיה לקחת אותם במקביל לגלולות ובמקביל לברזל. יכולים לעבור מספר חודשים לפני שתראי תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)