מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חןאסף06/05/2015
שלום רב,
יש לי נקודת חן על הלחי מאז שאני זוכר את עצמי. לאחרונה קיבלתי החלטה להסיר אותה. מכיוון שאני מעוניין שלא תשאר צלקת, עשיתי קצת "מחקר" ומצאתי רופא פרטי שמסיר את הנקודה באמצעות תמיסה המאושרת ע"י משרד הבריאות. אך לפני כן פניתי לרופאי עור של הקופה שלי על מנת להתייעץ איתם. הראשונה שהלכתי אליה הסתכלה בזכוכית מגדלת ואמרה לי שמדובר ב"נבוס" או משהו כזה ושהסיכון הוא נמוך אבל במידה ואני רוצה להסיר אני יכול לפנות למחלקת אסטתיקה. הרופא השני לא הסתכל בזכוכית מגדלת אבל נשמע מאוד בטוח בעצמו. הוא זיהה ישר שמדובר במשהו מולד ואמר לי שהסיכון נמוך. שאלתי אותו אם יש צורך בביופסיה והוא אמר שלא צריך. השאלה שלי היא האם אפשר לוותר על ביופסיה, ובכלל, האם יש חשיבות לביופסיה אם אני בכל מקרה מתכוון להסיר את הנקודה? מצד אחד אני רוצה להיות "מכוסה" לפני שאני מוריד אותה אבל מצד שני אני גם לא רוצה להגזים עם חוות הדעת. אשמח לשמוע את דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/05/2015קלינית כל שומה יכולה לעבור שינוי ,לא כל שינוי גורם לממאירות .
בעקרון יש אפשרות להסיר כל נקודת חן ,כריתה היא הדרך הנכונה והבטוחה מומלץ לשלוח לבדיקה להיות רגועים , יש לדעת שכל כריתה והורדה של שומה כרוכה בצלקת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודת חן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן08/05/2015אין הסרות של שומות ע"י תמיסות המאושרות ע"י משרד הבריאות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)